Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Atlanta Onebox

Plassbesparende Trapp Dolle
Atlanta Onebox

fra11 043 kr

utvalgte på

Kampanje

Velg Materiale
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr

Førpris er laveste pris siste 30 dager før kampanjestart.

Plassbesparende Trapp Dolle Atlanta Onebox er en trapp for rom med begrenset plass. Trappen er rett og er enkel å montere. Trappen har 11 multiplex trinn. Om du vil ha mer sikkerhet rundt trappen i overetasjen, er det mulig å legge til rekkeverk.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Dolle Atlanta Onebox er en trapp for rom med begrenset plass. Trappen er rett og er enkel å montere. Trappen har 11 multiplex trinn. Om du vil ha mer sikkerhet rundt trappen i overetasjen, er det mulig å legge til rekkeverk.
Den smarte formen på trappetrinnene gjør Atlanta til en riktig plassbesparende trapp! Atlanta-trappen leveres med 11 multiplex trinn og et lite plassbehov (tar bare opp 137 cm i lengde ut fra vegg). Det er mulig å fjerne et eller flere trappetrinn om maksimal gulv-til-gulvhøyde på 300 cm ikke behøves. Hvert trappetrinn har en justerbar høyde på mellom 19 og 25 cm.
Vær oppmerksom på at trappen krever etasjeskiller på minimum 20 cm.

Spilene i trapperekkverk festes i to trappetrinn for å maksimere komfort og stabilitet.

Trappens enkle og modulære oppbygning gjør det mulig å montere trappen på bare én dag. Stålkonstruksjonen til trappen er pulverlakkert og trapperekkverket er laget av farget UV-bestandig PVC, noe som gjør trappen meget slitesterk.

Atlanta er en solid, stabil og slitesterk trapp som er skapt for å brukes hver dag. Trappene er sertifiserte og oppfyller gjeldende lastkrav i samsvar med europeiske byggeforskrifter (Eurocode) som sikrer en helt trygg trapp.

Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.

Om økt sikkerhet på trappen ønskes, tilbyr Dolle et alternativ der det er 2 stk rekkverksspiler pr trinn isteden for 1 stk, da minsker avstanden mellom spilene fra 20,5 cm til 9 cm. For yttligere sikkerhet for barn kan du legge til et ekstra trapperekkverk og barnesikkerhetslister for å minske avstanden mellom trinnene.

Det er også mulig å velge til et rekkverk til toppen av trappen, på en trappeavsats eller lignende. Avslutt med Dolle dekselsett, som er tilpasset for å skjule skruene som benyttes til å feste trappen.

Øvrig
- Enkel å montere
- Slitesterk og stabil
- Enkelt og minimalistisk design
- Holdbart materiale
- FSC®-sertifisert tre

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.1077000-0100D
DesignRett
MaterialeTrinn i bøkefinér, Trinn i lakkert anrasitt
TypePlassbesparende Trapp
Maks Takhøyde3000 mm
Antall Trinn11 stk
FargeAntrasitt, Grå, Sort
Bredde620 mm
Lengde1370 mm
Anbefalt Åpningsmål690x1370 mm
SerieAtlanta