Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Ankervinsj og ankerholder | Båtutstyr på nett

Filter

999 kr

31 999 kr

999
999
31999
31999

båtsystem

(5)

quick

(23)

Sortere

28 Produkter

Du har sett alle 28 produkter

Om du har liten eller stor båt er det godt å ha en solid og sterkankervinsj som enten håndterer ankerkjetting eller tauet til båten din. Du finner et godt og variert utvalg av ankervinsj båt til ulike båttyper hos oss på bygghjemme.no. Dette er en smart investering for båtinteresserte mennesker.

Hvordan bruke ankervinsj?

En ankervinsj håndterer kjettingen eller tauet til båten din. Det er tannhjul som gjør at ankeret kan heves opp av vannet, eventuelt senkes ned i vannet. Dette gjøres med et tannhjul. Ankerspillet drives stort sett elektrisk med rele til ankervinsj, eller med en hydraulisk motor som kjører via et girspor.

Hva slags kjetting til ankervinsj?

Du finner ankervinsj for de fleste typer kjettinger i sortimentet vårt. Vinsjene passer til kjettinger på f.eks. 6 eller 10 mm, og helt opptil 535 mm for plattform. Utvalget er stort, og passer omtrent enhver ankerholder og båt. Finn en billig ankervinsj online hos bygghjemme.no i dag – du vil ikke angre!

Trenger alle båter ankervinsj?

Det er ikke alle båter som trenger ankervinsj. Dette er mest forbeholdt de litt større og tyngre båtene som trenger kraft for å holdes på fast plass i vannet. En liten robåt har nødvendigvis ikke en ankervinsj, selv om det er lurt å ha med et lite anker for å kunne holde båten i ro.