Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Marine elektronikk

VHF Radio

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Skaff deg din vhf radio online her på bygghjemme.no. Vårt sortiment av radioer er perfekt designet til eksperten eller hobby-entusiasten når det kommer til radio. Med denne radioen kan du ikke bare motta VHF signaler, men du kan også sende ut signaler.

VHF radio brukes ikke kun til navigasjonsutstyr eller av Air Traffic Control. De fleste radioene våre kan brukes som en marine radio du kan ha med deg til sjøs, og de er gjerne håndholdte og lette å ha med seg i vesken.

Kjøp VHF-radio på nett

Hold deg trygg på båten med en VHF Radio. Våre billige radioer i vhf marine stil er perfekt designet til små og store båter, slik at de enkelt får plass ved kapteinens stol, eller i hånden når du farter rundt i båten.

Sørg alltid for at din vhf radio til båten kommer i vanntett design, spesielt hvis du skal bruke den på utsatte steder. En headsett-kabel er et nyttig ekstra tilbehør dersom du planlegger å bruke radioen når du er utsatt for støy.