21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Camping og fjellvandring

  Pris
  142
  142
  846
  846
  Varemerker

  Camping og fjellvandring

  Det er mange fordeler tilknyttet det å gå tur og campe. Du får mange fine opplevelser og det er en fin måte å trene på. Om du tar med et stormkjøkken vil du også kunne nyte et godt måltid utendørs. Det er flott å gå turer hele året bare du har godt og praktisk utstyr.

  Les mer
  Viser 4 av 4 produkter
  Side 1 / 1
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1

  Riktig utstyr til camping og fjellvandring

  Å dra på camping er en flott opplevelse enten du overnatter i naturen eller på en campingplass. Uansett hvor du vil campe er det viktig å ha med seg riktig campingutstyr, noe du kan kjøpe billig hos oss på bygghjemme.no. Her kan du kjøpe utstyr til å lage god mat på farten. Det er en fordel å ha riktig camping utstyr når du skal overnatte ute. Siden det er vanskelig å sikre at kald mat holder seg kald nok ute, er det lurt å ha med seg tørrmat eller hermetikk slik at du kan tilberede et godt måltid med et kokeapparat som er lett å ta med.

  Fjellvandring- og campingutstyr på nett

  Å gå en tur i fjellet er fin måte å oppleve vill natur på. Da er det viktig å pakke med seg riktig fjellvandring utstyr. Hos oss på bygghjemme.no kan du få hjelp til å velge den løsningen som passer best for turene du vil ta. Å handle turutstyr på nett gir deg billige alternativer. Det er også mulig å kjøpe tilleggsutstyr til kokeapparatet ditt, som en plystrekjele som gir deg beskjed så snart maten koker. Husk for øvrig å ta med deg gassboks, da kokeapparatet må kobles til dette med et skruefeste for å virke. Det kan være lurt å ha en ekstra gassboks i ryggsekken.