Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

142 kr

949 kr

142
142
949
949

sunwind

(11)

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

Det er mange fordeler tilknyttet det å gå tur og campe. Du får mange fine opplevelser og det er en fin måte å trene på. Om du tar med et stormkjøkken vil du også kunne nyte et godt måltid utendørs. Det er flott å gå turer hele året bare du har godt og praktisk utstyr.

Riktig utstyr til camping og fjellvandring

Å dra på camping er en flott opplevelse enten du overnatter i naturen eller på en campingplass. Uansett hvor du vil campe er det viktig å ha med seg riktig campingutstyr, noe du kan kjøpe billig hos oss på bygghjemme.no. Her kan du kjøpe utstyr til å lage god mat på farten. Det er en fordel å ha riktig camping utstyr når du skal overnatte ute. Siden det er vanskelig å sikre at kald mat holder seg kald nok ute, er det lurt å ha med seg tørrmat eller hermetikk slik at du kan tilberede et godt måltid med et kokeapparat som er lett å ta med.

Fjellvandring- og campingutstyr på nett

Å gå en tur i fjellet er fin måte å oppleve vill natur på. Da er det viktig å pakke med seg riktig fjellvandring utstyr. Hos oss på bygghjemme.no kan du få hjelp til å velge den løsningen som passer best for turene du vil ta. Å handle turutstyr på nett gir deg billige alternativer. Det er også mulig å kjøpe tilleggsutstyr til kokeapparatet ditt, som en plystrekjele som gir deg beskjed så snart maten koker. Husk for øvrig å ta med deg gassboks, da kokeapparatet må kobles til dette med et skruefeste for å virke. Det kan være lurt å ha en ekstra gassboks i ryggsekken.