Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vann og varme til fritidsbolig

Filter

94 kr

3 510 kr

94
94
3510
3510

sunwind

(13)

Sortere

13 Produkter

Du har sett alle 13 produkter

Her i bygghjemme.no har vi egne kategorier for vann fritidsbolig og varme fritidsbolig. I disse kategoriene finner du billige løsninger som gir deg økt komfort i fritidsboligen din. Du kan enkelt kjøpe det du ønsker på nett!

Hvor mye koster en vannpumpe?

Prisen på en vannpumpe vil påvirkes av om du for eksempel skal montere en fast løsning, eller du kun ønsker en portabel vask med fotpumpe. Vi i bygghjemme.no tilbyr deg pumper med forskjellig kapasitet i flere prisklasser.

Hvilke produkter har bygghjemme innen vann og varme fritidsbolig?

På vår nettside finner du et utvalg av veggpumper, vannpumper, fotpumper, håndpumper, sisterner, akkumulatortanker, keramikkstaver, vannpakker, bærbar strømforsyning, håndvask og lignende. Dette er produkter du enkelt kan frakte til hytten din, og slik tilrettelegge for best mulig komfort der du ikkeharinnlagtstrømogvann.

Hva må jeg huske?

For å få best utnyttelse av utstyret, kan du tenke på hvilke behov og ønsker du har. Størrelse på vanntank kan avhenge av hvor mange dere vanligvis er i fritidsboligen. Det er også smart å tømme vannbeholdere dersom du forlater hytta forsesongen,medtankepåfrost.