21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  0%

  Marokkansk Flis Fes White 20x20

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  921 kr/m²

  Delbetal fra 42 kr/mnd

  Sammenlign
  Lagervare
  - Leveres normalt innen 2-3 uker.
  Hjemlevering
  - Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

  Beskrivelse

  Marokkansk Flis Fes White 20x20 (12mm) er en klassisk mønstret, håndlaget sementflis i hvitt og grått. Finnes også i off-white (Fes) og med en varmere grå nyanse (Aliwa). Akkurat samme flis som allerede finnes, men nå kun 12 mm tykk. Dette gir en lettere flis som er lettere å håndtere og gir mindre belastning ved bruk på vegg. Denne tynnere flisen gjør det også mulig å bruke sementfliser på gulv som ikke kan høynes så mye pga terskler eller andre kanter. Flisen er fiberforsterket for å gi samme holdbarhet som den tykkere flisen. Disse håndplukkede og nøye utvalgte fliser er av veldig høy kvalitet og med klare, avgrensede farger. De produseres på klassisk marokkansk måte: mønsteret er støpt med fargepigment og fargen går ca 4 mm ned i flisen. Denne metoden gir en flis som beholder sine fine farger og mønster i årtier.

  Les mer
  Marokkansk flis kan brukes på både kjøkken og baderom, eller i uterom, entré eller butikk. Gir en innbydende følelse som bare blir bedre med tiden. Disse flisene er håndlaget og det betyr at det kan være små forskjeller i farge og overflate, men det er det som er en del av sjarmen med disse vakre gulvene. Vi har funnet en produsent som er svært forsiktig og prøver å holde jevn temperatur ved tørking som gir et mer homogent produkt. Det betyr mindre arbeid ved legging, og et gulv som holder enda lengre og passer til den skandinaviske stilen. Dessuten er de behandlet med vannløslig og kjemikaliefri løsning, slik at de ikke er så følsomme som mange andre marokkanske fliser. Gir ett vakkert gulv som bare blir vakrere med årene.

  Behandles med impregnering innen fuging. Marokkanske fliser kan brukes med gulvvarme, men dette krever en bredere fuge, spesielt i baderom når flisene utsettes for fuktighet og utvider seg. Om en fuktig flis varmes opp for fort kan det oppstå sprekker eller misfarging.

  Priset er per kvadratmeter, men produktet selges kun i hele pakker.

  Tenk på at flisen kan se noe annerledes ut i virkeligheten da bildekvaliteten skiller seg mye fra skjerm til skjerm. Eventuelle reklamasjoner gjøres før montering, reklamasjoner etter montering godkjennes ikke.

  Dokument

  Egenskaper

  Varemerke Tenfors
  Art.Nr. V20-60312
  Farge Grå
  Kant Rett
  Bruksflate Gulv og Vegg
  Serie Tenfors
  Overflate Matt
  Type Marokkansk Flis
  Bruksområde Innendørs
  Tåler Gulvvarme Ja
  Frostsikker Nei
  Størrelse 20x20 cm
  Antall 0,64 m2/pk
  Antall 16 stk/pakke
  Tykkelse 12 mm

  Tilbehør du kan ha behov for

  Sammenlign med andre toppselgere

  Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 08 - 17!
  Farge
  Serie
  Type
  Antall
  Antall
  Tykkelse
  921 kr/m²
  Grå
  Tenfors
  Marokkansk Flis
  0,64 m2/pk
  16 stk/pakke
  12 mm
  630 kr/m²
  Flerfarget
  Tenfors Marrakech
  Flis
  0,52 m2/pk
  13 stk/pakke
  15 mm
  Vis produkt
  743 kr/m²
  Flerfarget
  Tenfors Marrakech
  Flis
  0,52 m2/pk
  12 stk/pakke
  15 mm
  Vis produkt
  862 kr/m²
  Turkis
  Tenfors
  Marokkansk Flis
  0,64 m2/pk
  16 stk/pakke
  12 mm
  Vis produkt
  916 kr/m²
  Blå
  Tenfors
  Marokkansk Flis
  0,64 m2/pk
  16 stk/pakke
  12 mm
  Vis produkt