21 60 18 18Telefontid til 17.00
0
0 kr

Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20

Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20
Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20
Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20
Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20
Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20
Marokkansk Flis Tenfors Mijek 20x20
367 kr/m²

Laveste totalpris  176 kr

Lagervare 
Leveres normalt innen 2-3 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Beskrivelse

Marokkansk Kakel Mijek 20x20 er en klassisk mønstret plate i en nøytral gråskala. Et mønster som fungerer med mange ulike design og stiler.
Tenfors håndplukkede og nøye utvalgte sementfliser er av veldig høy kvalitet og med en klar og definert farge. De er laget på en klassisk marokkansk måte; mønsteret støpes med et fargepigment og fargen går ca 4 mm ned i flisen. Denne metoden gjør at en flis beholder sine fine farger og mønstre i flere tiår. Marokkansk flis kan brukes på kjøkken og bad, men fungerer like bra i uterom, entre eller butikk. Gir en genuin og innbydende følelse som bare blir bedre med tiden.

Sementflisene er håndlagde, og det betyr at det kan være mindre forskjeller i farger og overflate, men det er det som er en del av sjarmen til disse vakre gulvene. Vi har funnet en produsent som er nøyaktig og prøver å holde en jevn temperatur ved tørking, noe som gir et mer homogent produkt. Det gir mindre arbeid ved legging og et mer holdbart gulv som passer til den skandinaviske stilen. I tillegg er de forbehandlet med en vannløselig og kjemikaliefri løsning, slik at de ikke er like følsomme som mange andre marokkanske sementfliser.
Behandles med en impregnering før fuging. Marokkanske fliser kan brukes med gulvvarme, men det krever en bredere fuge, spesielt på bad når flisene blir utsatt for fuktighet og utvides. Hvis en fuktig flis varmes opp for raskt, kan det oppstå sprekker eller misfarging Reklamasjon må skje før montering, etter montering godkjennes det ikke. Prisen er per kvadratmeter, men produktet selges kun i hele pakker. Tenk på at flisen kan se noe annerledes ut i virkeligheten da bildekvaliteten skiller seg mye fra skjerm til skjerm.

OBS! Bruk ikke for mørk fuge!

Egenskaper

VaremerkeTenfors
Art.Nr.V20-061A
FargeFlerfarget
Forbruk0,1
DesignMed bredere fuge
KantRett
BruksflateGulv og Vegg
SerieTenfors Marrakech
OverflateMatt
TypeFlis/Klinker
BruksområdeInnendørs
Tåler GulvvarmeJa
FrostsikkerNei
Mål20x20 cm
Antall0,48 m2/pk
Antall12 stk/pakke
Tykkelse16 mm