Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Marokkansk Flis Tenfors Settat Blue 20x20 cm

Marokkansk Flis Tenfors Settat Blue 20x20 cm
Marokkansk Flis Tenfors Settat Blue 20x20 cm
Marokkansk Flis Tenfors Settat Blue 20x20 cm
Marokkansk Flis Tenfors Settat Blue 20x20 cm
512 kr/m²

Delbetal fra 24 kr/mån

Laveste totalpris  266 kr

Lagervare 
Leveres normalt innen 2-3 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Beskrivelse

Marokkansk flis Settat Blue 20x20 er en mønsteret sementplate med blomster i blått, gult og svart på hvit bunn. En håndlaget plate med et fresht design som er like vakker på veggen som på gulvet. Marokkansk flis kan brukes på kjøkken og bad, men fungerer like bra i uterom, entre eller butikk. Gir en innbydende følelse som bare blir bedre med tiden.
Flisene er laget på en klassisk marokkansk måte; mønsteret støpes med et fargepigment og fargen går ca 4 mm ned i flisen. Denne metoden gjør at en flisen beholder sine fine farger og mønstre i flere tiår. Disse sementflisene er håndlagde, og det betyr at det kan være mindre forskjeller i farger og overflate, men det er en del av sjarmen til disse vakre gulvene. Flisene er forbehandlet med en vannløselig og kjemikaliefri løsning slik at de ikke er så følsomme som mange andre marokkanske sementfliser. Gir et vakkert gulv som bare blir vakrere med årene. Behandles med en impregnering før fuging. Marokkanske fliser kan brukes med gulvvarme, men det krever en bredere fuge, spesielt på bad når flisene blir utsatt for fuktighet og utvides. Hvis en fuktig flis varmes opp for raskt, kan det oppstå sprekker eller misfarging.

Eventuelle reklamasjoner må skje før montering. Reklamasjon etter montering godkjennes ikke. Prisen er per kvadratmeter, men produktet selges kun i hele pakker. Tenk på at flisen kan se noe annerledes ut i virkeligheten da bildekvaliteten skiller seg mye fra skjerm til skjerm.

Egenskaper

VaremerkeTenfors
Art.Nr.SA20-5004
FargeFlerfarget
KantRett
BruksflateGulv og Vegg
SerieTenfors Marrakech
OverflateMatt
TypeMarokkanske Fliser
BruksområdeInnendørs
Tåler GulvvarmeJa
FrostsikkerNei
Mål20x20 cm
Antall0,52 m2/pk
Antall13 stk/pakke
Tykkelse15 mm