Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Svarte fliser | Lekkert med kontraster

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Svarte fliser er lekkert såvel på kjøkkenet som på badet. Du kan velge blanke eller matte fliser, og du finner dem ensfarget og med ulike mønstre. Svart passer til alt, så det er enkelt å skape et lekkert interiør.

Bruk svarte fliser i hjemmet ditt

Mange tenker automatisk på gulv når det er snakk om svarte fliser, men hvis du er litt modigere og ønsker å skape et lekkert hjem med kontraster, er det mange muligheter hvis du bruker fliser. En svart flislagt vegg kan gi en spennende og særegen kontrast mellom kjøkkenbenken og kjøkkenskapene.

Hvis du ønsker spennende kontrast i interiøret ditt, bør du se på svarte fliser. Badet blir flott med fliser på gulv og vegger, og hvis flisene er svarte, er det ekstra lekkert mot grønne planter og fargerike håndklær. Også kjøkkenet får særpreg dersom du flislegger mellom benk og skap, og mørke fliser gir en lekker kontrast til fargevalget for øvrig.