21 60 18 18Telefontid til 16.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  33% Rabatt

  Krystallmosaikk Rose Silver 30x30 cm

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 1 195 kr/m2

  Du sparer 400 kr/m2

  795 kr/m2

  Delbetal fra 37 kr/mnd

  Pris/frp 795,00 kr
  Sammenlign
  Lagervare
  - Leveres normalt innen 2-3 uker.
  Hjemlevering
  - (fraktkostnad: beregnes i handlekurven)

  Beskrivelse

  Krystallmosaikk Rose Silver er en krystallmosaikk med både gull og sølv. Gullbitene har et tynt lag gullfolie på baksiden mens sølvbitene har sølv på oversiden. Gullet er en vakker rosè-nyanse med mye varme og liv. Glitrende mosaikk med en tredimensjonal følelse. En mosaikk av høy kvalitet som kan anvendes til både gulv og vegger i kjøkken, baderom eller andre områder. Kan også brukes som kant eller dekor i kombinasjon med annen mosaikk eller flis.

  Les mer
  Mosaikk Krystall Rose Sølv bør anvendes innendørs Hver mosaikk måler 15x15mm og sitter montert på PVC-nett som har størrelsen 300x300mm Bruk hvitt lim for å fremheve mosaikkens egen glans og farge.

  Prisen er per kvadratmeter, men varen selges per forpakning.

  Tenk på at flisen kan se noe annerledes ut i virkeligheten da bildekvaliteten skiller seg mye fra skjerm til skjerm. Eventuelle kommentarer eller klager på varen må gjøres før montering!

  Krystallmosaikk med metall bør ikke brukes i våte områder (for eksempel inne i dusjen), men fungerer godt rundt badekaret eller vasken (der vann ikke kan samles på kantene), da mosaikken ikke blir helt gjennomvåt.

  Egenskaper

  Varemerke Formhome
  Art.Nr. RS15X15
  Farge Sølv
  Bruksflate Gulv og Vegg
  Serie Formhome
  Overflate Blank
  Type Mosaikk
  Bruksområde Innendørs
  Frostsikker Nej
  Størrelse 30x30 cm
  Antall 1 m2/pk
  Antall 11 stk/pakke
  Tykkelse 8 mm

  Tilbehør du kan ha behov for

  Sammenlign med andre toppselgere

  Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 09 - 16!
  Farge