Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Fotpall kunstrotting

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Kunstrotting er plast som imiterer møbler av flettet spanskrørpalme. Fotpall kunstrotting kan ligne både en puff og en benk, alt etter hvilken størrelse du velger. Materialet i plast ser svært naturlig ut, men tåler mye bedre utemiljøet.

Et møbel som varer lenge

Fotpall kunstrotting er et godt valg for deg som er på jakt etter et praktisk møbel som kan brukes like godt ute som inne. Kunstrotting er egentlig laget av ren plast, og tåler derfor vær og vind svært godt. Det er dette materialet de aller fleste velger når de skal kjøpe nye hagemøbler, da det er både fint og praktisk.

Kjøp en praktisk fotpall kunstrotting som kommer i den lekre flettestilen som alle vil ha. Denne fotpallen kan brukes som en ekstra stol sammen med de andre hagemøblene om det er behov for det. Hos oss på bygghjemme.no finner du mange møbler i samme stil, slik at du kan sette sammen en flott salong i hagen din.