Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Bassengtak

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Stadig flere nordmenn har svømmebasseng, badestamper og boblebad utendørs. Med bassengtak hindrer du løv og pollen i å skitne til vannet. Taket kan også redusere algevekst og hjelpe til med å holde vannet varmt om nettene og i vinterhalvåret.

Holder svømmebassenget ditt rent mellom bruk

Bassengtak pakkes enkelt bort når bassenget skal brukes, og er lett å legge på plass igjen etterpå. Bassengtakene våre kommer med sikkerhetswire og klemlås for å holde det på plass og hindre uvedkommende adgang til vannet ditt. Taket er en forsterket, varmeisolerende presenning som beskytter utebadet ditt i mange år fremover.

Bassengtak gir ideell beskyttelse av svømmebasseng i hagen om sommeren og badestampen ute på terrassen om vinteren. Hjelper til med å holde vannet rent og rett temperert. Bassengtaket i seg selv krever svært lite vedlikehold, men sparer deg for mye rengjøring av badevannet.