21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Rektangulær Basseng

  Er du en av dem som ønsker å nyte hvert minutt av sommeren? Da kan det være en god idé å investere i et svømmebasseng. Med et rektangulær basseng fra oss på bygghjemme.no blir ferien flott!

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Basseng for hele familien

   Et rektangulær basseng fungerer like fint for foreldrene som for barna. Alle kan nyte det forfriskende vannet mens sola skinner fra skyfri himmel. Man kan leke, sprute og kaste ball sammen. Det beste med disse bassengene, er at man kan sette dem opp når sommeren endelig er kommet, og ta dem ned når de første høstdagene setter inn.

   Med rektangulær basseng som kjøpes rimelig online, kan du virkelig kose deg i egen hage. Du risikerer heller ikke at vinteren tærer på produktet, da det er lett å sette sammen eller pakke bort. Dersom du har spørsmål i forhold til produktet, kan du bare kontakte vår hyggelige kundeservice. De stiller gjerne opp for å gi deg den beste handleopplevelsen.