Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Basseng Swim & Fun Santorini XL 120 cm Dybde
Basseng Swim & Fun Santorini XL 120 cm Dybde
Basseng Swim & Fun Santorini XL 120 cm Dybde

Basseng Swim & Fun
Santorini XL 120 cm Dybde
Ø360 cm

7 995 kr
Tilbake på lager 23.07.2021 

Sammenfatning

Santorini Family-pool er for deg som skaffer deg basseng for første gang. Det er et stabilt basseng med stålvegg som tåler små barns vannlek i flere sesonger.
Varemerke

Beskrivelse

Santorini Family-pool er for deg som skaffer deg basseng for første gang. Det er et stabilt basseng med stålvegg som tåler små barns vannlek i flere sesonger.
Gjør badeopplevelsen behagelig og forleng sesongen med et Santorini XL basseng fra Swim & Fun. Kreta XL-basseng er et solid familiebasseng for deg som ønsker å gi familien din den ultimate badeopplevelsen med et basseng som er stort nok for de fleste vannspill. Dette bassenget er perfekt for eldre barn og voksne som vil nyte det vakre været om sommeren og badeopplevelsen i sin egen hage.

En god badeopplevelse krever også et rent vannmiljø.Til Santorini XL-bassenget medfølger et skimmersett som filtrerer bort løv og smuss. Skimmersettet er beregnet for innbyggning og består av skimmer av høy kvalitet, inkludert klemmer, pakninger, bassengslanger,adapter til støvsuger og skimmerkurv. Inkludert er også et filtersystem (1087) komplett med Filterballs. Bassenget leveres med en stige med 44 cm brede trinn.

Spesifikasjoner
- Maks. bassengvolym i liter: 14 000
- Pumpens effekt: 100 V
- Pumpkapasitet l/time: 4 000
- Rengjøringskapasitet l/time: 3 800
- Qmax l/min: 67
- Hmax m: 5
- Manometer: Nei
- Forfilter: Nei
- Filtertankens størrelse mm: Ø 250
- Filterkuler gram: 320
- Spenning: 230 V/50 Hz
- Slangetilkoblingmm: Ø32/38
- Selvsugende: Nei
- Filtersystem: Ja, modell 1087

Filterball System 100W. Enkelt, effektivt og komplett filtersystem spesielt utviklet for små og mindre frittstående hagebasseng med et vannvolum på opptil 14 m3. Systemet er utviklet for deg som ønsker et rimlig filtersystem med ekstra høy filtreringsevne og enkel håndtering i badesesongen.

Filtersystemet levereres komplett inkludert 320 g revolusjonerende Swim & Fun Filterballs, som fjerner betydelig flere og mindre partikler og forurensninger fra badevannet enn tradisjonell filtersand. Det gir ekstra klart vann. Når badesesonger er over kan Filterballs skylles rent og eventuelt gjenbrukes neste sommer. Systemet kan brukes med vanlig vannslange med en dimensjon på 32/38 mm.

Systemet kan brukes på typer basseng som har mulighet til å koble til det eksterne filtersystemet.

Filterballs gir et rent og krystallklart vann og har en fantastisk filtreringseffekt sammenlignet med filterpatroner og sand. Filtermaterialet tilpasser seg formen på alle filtre og fanger opp svevende partikler i vannet ned til en størrelse på 10 mikron (filtersand ned til 40-50 mikron). Filterballs kan vaskes i vaskemaskinen uten vaskemiddel.

Egenskaper

VaremerkeSwim & Fun
Art.Nr.1944
FargeBlå
DesignOver Mark
MaterialeStål
FormRund
TypeBasseng
Dybde120 cm
Diameter360 cm
Volum10800 l
EAN-nr5704841019447