Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Huske og huskestativ

Filter

109kr
8399kr

Bare vis nyheter

(5)

krifon

(9)

plus

(18)

Sortere

27 Produkter

Du har sett alle 27 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvordan kan jeg gjøre hagen mer barnevennlig?
Hva er forskjellen på en redehuske og megaswing?
Hvor tidlig kan barn huske i huskestativ?

Har du mange barn i huset som elsker å være i aktivitet? Kjøp huske hos oss på bygghjemme.no, slik at både barn og voksne kan ha det morsomt inne i huset. Med alle de regnfulle dagene som kommer i løpet av et år, kan det være smart å stelle i stand et lekerom inne i huset. Det finnes i dag riktig mange produkter til dette, både for lek og gymnastikk. Hvorfor ikke lage et kombinert treningsrom og lekerom på samme tid? Slik kan foreldre og barn holde seg i aktivitet sammen. Vi har også ulike husker for utendørs bruk, alt fra de mer tradisjonelle trestativer til rutsjebaner i plast.

En huske med flere muligheter

Det fine med denne husken er at den kan monteres både innendørs og utendørs. Det finnes nemlig to ulike huskestativer i tre som kan settes opp utendørs. Disse kan også kombineres med en rutsjebane. Om du ønsker å lage et lekerom, kan husken enkelt monteres i taket. Dersom du virkelig ønsker å forberede hagen for mye lek, kan et av våre lekestuer også være en god idè. Her på bygghjemme.no finner du nesten alt som trengs til både inne- og utemiljøet. Hold barna i aktivitet med morsomme leker. Dette er med på å utvikle deres motoriske ferdigheter og sosiale evner. Dersom du ønsker råd og tips til hvordan du kan lage et flott lekeområde, står kundeservice til din rådighet.

La barna leke

Takket være vårt enorme utvalg og lave priser, vil du helt sikkert finne et produkt som passer deg. Huske på nett er kanskje en ny idè som du ikke har tenkt over før. Men en slik huske vil helt sikkert holde dine barn i aktivitet en god stund, slik at du kan sette deg ned med avisen og slappe av i mellomtiden.