Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Sandkasse

Sandkasse Palmako Sandy

Sandkasse Palmako Sandy

fra1 063 kr

utvalgte på

Kampanje

Nyhet

Leveringstid 2-3 uker

Sandkasse Krifon Sand- og Vannskjell

Sandkasse Krifon Sand- og Vannskjell

299 kr

Nyhet

Nyhet – kommer 13.05.2024

Du har sett alle 3 produkter

Vi mennesker er født til å leke, skape, være kreative og utfolde oss. En egen sandkasse til barna eller barnebarna dine utenfor hjemmet ditt oppfyller alle disse behovene; om og om igjen. Våre sandkasser kommer som byggesett, enkle å montere og installere på kort tid på eiendommen eller i hagen din. Montering av sandkasse er så enkelt at alle kan gjøre det selv. Utførlig beskrivelse medfølger alle våre modeller. Du trenger kun de vanligste verktøyene alle har hjemme, pluss det som følger med i byggesettene våre. Sand må kjøpes utenom. Sandkassene våre kan enkelt monteres av èn person alene. Er dere to om oppgaven går det gjerne enda raskere.

Med din egen sandkasse blir det aldri kjedelig

Sandkasse er det klassiske eksempelet på perfekt lekeomgivelser for barn. Her kan barna bygge sin egen verden, utfolde sin kreativitet, rasere konstruksjonene sine og bygge helt nye sandslott etterpå. Perfekt for å invitere med venner til å være med å leke. Eller kanskje mor, far eller besteforeldre har lyst til å delta i barnas lek og utfoldelse..? Alle våre sandkassemodeller er små og kompakte og tar ikke mye plass, man har likevel plass til flere barn for å leke sammen. PS : er dere plaget med omstreifende katter utenfor hjemmet, kan det være en ide å velge vår sandkasse-modell med ryggstøtte. Denne foldes enkelt sammen etter bruk og ryggstøtten/ sitteflaten danner et naturlig lokk over selve sanden. Dette hindrer katter og andre fra å komme til sanden.

Kjøp sandkasse nå og få et evig lekerom

Våre sandkasser er relativt små og kompakte. De krever mindre enn et halvt kubikk med sand og kantene hindrer sanden å å renne utover resten av eiendommen eller hagen din. Sandkassene våre er laget i solide materialer og avrundede kanter for å hindre fallskade etc. Kjøpe sandkasse på nett er svært enkelt, kjapt utført og du får alt du trenger levert rett hjem til deg!