Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Senkbar pumpe på nett

Filter

922 kr

4 172 kr

922
922
4172
4172

al-ko

(1)

byggström

(3)

gardena

(3)

metabo

(6)

Kun hurtig levering

(3)

Sortere

13 Produkter

Du har sett alle 13 produkter

Har du brønn? Da trenger du en senkbar pumpe som kan transportere grunnvannet effektivt og uten å forurense. Hos bygghjemme.no kan du finne en billig senkbar pumpe til brønn på nett. Vi har også senkbar pumpe med flottørbryter, f,eks. til fjerningavvannetterenoversvømmelseikjelleren.

Hva er en flottørbryter?

En flottørbryter, som for eksempel finnes i lensepumper fo pumping av vann fra et oversvømt rom, er en elektrisk bryter som kobler strømkretsen inn og ut basert på vannstanden, ved hjelp av en flottør. Flottør, også kalt pongtong, karakteriseressometflytemiddelmedevnetilåbærelast.

Hva koster en ny pumpe?

Hos bygghjemme.no finner du senkbare pumper i flere prisklasser. Generelt er lensepumper billigere enn dypbrønnpumper som skal senkes dypt ned i en brønn. Du kan enkelt og effektivt sortere vårt sortiment av senkbare pumper etter pris eller merke.

Hvor mye vann kan pumpes per time?

Dette varierer også fra pumpe til pumpe. Hver av pumpene våre har en grundig beskrivelse, slik at du kan finne en variant som imøtekommer dine krav. Kanskje du er ute etter en lensepunpe som kan få unna 14 000literpertime,ellerendypbrønnspumpesomtar6 000literpertime?Sjekkvårtutvalg!