Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Ytterdør Swedoor Tahoe
Ytterdør Swedoor Tahoe

Ytterdør Swedoor
Tahoe

fra16 097 kr
Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Farge
?
Velg Hengsling
?
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Ytterdør Swedoor Caribbean Klarglass er en massiv ytterdør med ett lite rektangulært vindu. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med dobbel returfjær.
Varemerke

Beskrivelse

Ytterdør Swedoor Caribbean Klarglass er en massiv ytterdør med ett lite rektangulært vindu. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med dobbel returfjær.
ADVANCE-LINE Function er en serie inngangsdører med rene, enkle linjer og et uttrykk som gir assosiasjoner til funksjonalistisk arkitektur. Dørene er preget av stram design og tydelig merket glass.

Konstruksjon - Dørblad
Ytterdører i serien Advance-Line Classic har en kjerne av massivt trefiber-et gjenvinningsbart naturmateriale med meget god isoleringsverdi og høy varmetreghet. Kjernen er konstruert med et kvistfritt rammeverk noe som minsker spenninger og sikrer langvarig bruk. Dørene har ekstra forsterkninger på utsatte steder som hengsler, lås og feste for dørstopp. Forsterkninger ved lås og hengsel øker innbruddssikkerheten og øker livslengden. Kjernen har doble aluminiumsplater og bevegelsesabsorberende HDF- skiver. Innbruddsikker hakelås med hjemme-borte funksjon, herdete bakkantsikringer og temperaturbestandig tetningslist i silikon som holder døren tett også ved sterk kulde.

JELD-WEN er en ledende aktør innen glassteknikk og benytter to ulike patenterte metoder, Charactermetoden og JW-metoden. Charatermetoden er uten lister og skjemmende innfestninger, og JW-metoden som blir benyttet til denne døren er basert på en unik isoleringskassett med to homogene glasslister som presses inn i dørkonstruksjonen med høypresisjonsmaskiner for å sikre høy tetthet og holdbarhet.

Konstruksjon - Karm
JELD-WENs karmer blir produsert i kvistfritt trevirke. Karmene til dørene i ADVANCE-LINE har en patentert terskelkonstruksjon (handikapptilpasset slitesterk terskel som er vannavledende) og en patentert løsning (Framefast) som består av to hovedkomponenter. Monteringshylser med stor kontaktflate, og selvsentrerte skruer for presis montering. Ved hjelp av hylsene justeres og festes karmen i nøyaktig posisjon før skruene sikrer karmstillingen permanent. Med Framefast kan du enkelt etterjustere karmen uten å måtte fjene lister og gerikter m.m. Karmene leveres komplett med monteringsskrue/plugg for tre, betong, lettbetong og stål.

Informasjon
- FrameFast følger med ferdig montert (monteringssett for karm).
- 2 stk justerbare innbruddsforsterkede hengsler med bakkantsikring.
- Leveres med handikaptilpasset terskel.
- Enkeldører: Dør hengt i karm leveres sammensatt i emballasje.
Garanti ytterdører i Advance-Line serien
- 5 års garanti på fabrikasjonsfeil
- 10 års formstabilitetsgaranti

Vær klar over at svarte dører blir raskere varme på en solrik dag enn hvite dører, og dette kan i verste fall føre til at døren slår seg. Man bør unngå å utsette mørke dører (ikke bare sorte) for mye direkte sollys, spesielt viktig der døren er vendt mot sør og sør-vest. Bruk også skjermtak om døren ikke har et overbygg. Det beskytter ytterdøren ikke bare mot sol og varme, men også regn og fukt.

JELD-WENs ytterdører leveres hengte i karm. Dørvrider er ikke inkludert.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeSwedoor
Art.Nr.953221S
Bredde Modulmål90, 100 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
FargeNCS-S-0500-N Klassisk vit, NCS-S-0502-Y Hvit, NCS-S-2570-Y90R Rød, NCS-S-3502-Y Lysegrå, NCS-S-4050-Y80R Mørkrød, NCS-S-5020-R90B Blå, NCS-S-6020-G10Y Grønn, NCS-S-7000-N Mørkgrå, NCS-S-9000-N Svart
Hengsling1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
Karmdybde105 mm
SerieAdvance-Line Function
Tykkelse63 mm
GlassJa
LåskasseASSA 2500
GlasstypeKlarglass
KonstruksjonStandard
DekorUtside: Slett, Innside: Slett
LåssylinderTrioVing 1286C SEC
TypeYtterdør
HåndtakNei
U-Verdi1
Størrelse10x20, 10x21, 9x20, 9x21
NCS-fargeS-0500-N, S-0502-Y, S-2570-Y90R, S-3502-Y, S-4050-Y80R, S-5020-R90B, S-6020-G10Y, S-7000-N, S-9000-N