Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Stikkontakt

Filter

32kr
3203kr

beslag design

(27)

gustavsberg

(1)

home it

(2)

malmbergs

(5)

malmbergs smarthome

(1)

sunwind

(1)

tiger

(1)

Kun hurtig levering

(6)

Sortere

38 Produkter

Stikkontakt Gustavsberg 220 V

Stikkontakt Gustavsberg 220 V

211 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett 36 av 38 produkter
1 av 2

Trenger du et ny stikkontakt og er usikker på hvor du lettest skal få tak i det? Du trenger ikke lete lenger, vi har alt du trenger og alt du ikke visste du trengte! Det er virkelig utrolig hvordan enkle stikkontakter kan se ut, også til så gode priser! Her er det bare å finne den du liker best og få det montert i ditt eget hjem. Enten du trenger et uttak eller mange eller hvor du vil ha dem. På våre nettsider finner du det. Sjekk ut alle våre stilige design nå med en gang, du blir garantert fornøyd!

Trygge produkter i flott design

Er du ute etter et helt moderne design for ditt strømuttak? Vi har nå tilgjengelig et strømuttak skjult bak et stilrent panel som gjøres synlig med et lett trykk med fingeren. Ellers har vi selvfølgelig et bredt utvalg av helt vanlige stikkontakter med opptil fire uttak på én. Alle våre produkter er barnesikre og jordet, men vil du ta enda et steg videre kan du også få tak i strømuttak som er skjult bak deksler som må løftes opp for å kunne stikke inn noe som helst. På våre nettsider kan du finne produkter både for hjørnemontering og montering rett på veggen, i tillegg til produkter som monteres på benken.

Kjøp og montér nå!

Kjøp stikkontakt på nett i dag og montér det enkelt selv på null tid! Så enkelt og billig har det neppe vært før å oppfylle behovene sine for strømuttak. På våre nettsider kan du velge mellom mange forskjellige design og idéer. Skulle du lure på noe angående produktene eller monteringen av disse, har vi en flott kundeservice som alltid er villig til å hjelpe deg.