Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Solcelleanlegg Sunwind Oppgraderingpakke 185 watt litium

Solcelleanlegg Sunwind
Oppgraderingpakke 185 watt litium

Nyhet

13 295 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Sammenfatning

Solcelleanlegg oppgraderingspakke 185 watt er egnet for deg som ønsker å oppgradere eksisterende 12 volt solcelleanlegg på hytta med større solcellepanel og den nyeste batteriteknologien. Solpakken sikrer at du kan benytte eksisterende kabling og lamper.
Varemerke

Beskrivelse

Solcelleanlegg oppgraderingspakke 185 watt er egnet for deg som ønsker å oppgradere eksisterende 12 volt solcelleanlegg på hytta med større solcellepanel og den nyeste batteriteknologien. Solpakken sikrer at du kan benytte eksisterende kabling og lamper.
- Oppgrader eksisterende anlegg - benytt eksisterende kabler og lamper
- Øk ladekapasitet og batteribank
- God batterikapasitet med Sunwinds litiumbatteri
- Komplett oppgraderingspakke klar for montering

Oppgraderingspakkene er aktuelle for deg som allerede har et solcelleanlegg på hytta hvor du ønsker å øke kapasiteten, og derfor ikke behøver lamper og koblingsmateriell etc.Merk: Litiumbatteriet vil ikke ta i mot lading når det er kuldegrader, dersom du har en hytte som benyttes mye vintertid anbefaler vi en pakke med Litium Heat eller AGM-batterier.

Pakken inkluderer brakett for montering av solcellepanel på vegg, solcelleregulator ferdigprogrammert for litiumbatteri, batterikabel, MC4-kabel fra solcellepanel til regulator, Sunwind litiumbatteri og Max Power 185 solcellepanel.

Max Power er markedets mest effektive 12 volt solcellepaneler med en effekttoleranse på 0%. Panelene er monokrystallinske kategori A-celler, og har en effektgaranti på 30 år.

Sunwind Lithium High Power 100At er et svært kraftig LiFePo4 litiumbatteri på 100 amperetimer med kapasitet på hele 200 ampere utladestrøm. Den integrerte BMS ivaretar alle sikkerhetsaspekter for et litiumbatteri. Egen app gir full kontroll over batteriets tilstand.

Merk at pakken er i utgangspunktet komplett, men for enkelte kunder vil det være behov for dimensjonering av noen kabelstrekk. Kabel mellom solcellepanel og regulator følger ikke med i pakken, og må bestilles i tillegg. For inntil 10m lengde kan kabler med MC4 hurtigkontakter benyttes - se kablene her. For lengder over 10m se egen dimensjoneringstabell. For eksempel er avstand mellom solcellepanel og regulator ikke standard og en kabeldimensjonering er viktig. Det samme gjelder avstand til kraftkrevende applikasjoner som 12 volt kjøleskap, vannpumper, Wallas og TV. Les mer om dimensjonering av kabel her.

Innhold

- 1 stk solcellepanel Max Power 185 watt
- 1 stk batteri Sunwind Lithium High Power 100 At
- 1 stk solcelleregulator MPPT Peak Power 30A
- Brakett for veggmontering
- 2 meter batterikabel 6mm2
- 10 meter kabel MC4 til solcellepanel

Egenskaper

VaremerkeSunwind
Art.Nr.124310
SerieOppgraderingspakke
TypeSolcelleanlegg
Spenning12 V
Effekt185 W
EAN-nr7028640074222
Nobb56931446