Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Luftfukter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Vanlige spørsmål om

Hvordan bruke en luftfukter?
Kan man bruke luftavfuktere til å tørke klær?
Finnes det automatiske luftavfuktere?

I Norge har vi et ganske tørt inneklima, noe som kan gi deg tørr hud, hår og tørre slimhinner. Det som er en fin løsning, er å investere i en billig luftfukter. En luftfukter sørger for å gi et passende fuktighet inne, noe som gir bedre inneklima. Luftfukter kan gi både varm eller kald luft. Det er også mulig med begge deler på en gang. Best av alt, så tar det ikke lang tid for å fukte luften i et tørt innemiljø. De ulike luftfuktere vi tilbyr har forskjellige kapasiteter, alt etter hvor stort rommet er. Luftfukter kommer i ulike fine design, som vil passe godt inn i hjemmet.

Et sunnere inneklima

Luftfukter finner du hos oss for rimelige priser. Det er meningen at det skal være tilgjengelig for alle som er plaget av tørr luft. Luftfukteren fungerer raskt og ganske enkelt. Det er mulig å kjøpe luftfukter som er lettere å forflytte, etter hvor det behøves en fuktigere luft. Har du spørsmål angående produktet, er vi lett tilgjengelig på kundeservice for å svare på dine spørsmål.