Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Peisinnsats

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Hva er vel koseligere enn å sette seg foran peisen en kald vinterdag med en kopp te i hånden? Se for deg hvor fint du kan pynte opp i stuen med en slik innstallasjon. Legg et teppe av saueull foran peisen for en enda varmere stemning, og sett av plass til en pyntehylle om du er av den sorten som elsker pynteting. Peisen passer inn i stuen året rundt, for det er ikke sjeldent at norske sommerkvelder kan bli til en kald opplevelse. Du finner nå en hvilken som helst type billig peisinnsats hos oss på Bygghjemme.no. Velg mellom et hav av lekre stiler.

Et varmere og koseligere hjem

Ønsker du å endre stil i stuen? Eller har du rett og slett behov for en ekstra varmekilde i huset ditt? Da bør du tenke på å installere en peisinnsats. En slik peis kan gjøre seg like bra på et stort kjøkken som i dagligstuen. Eller hvorfor ikke i finstua som et elegant og koselig innslag? Det viktigste er at du har en vegg til rådighet, der du samtidig kan koble deg til husets pipe. Dersom du tenker på å bygge et hus bør du absolutt sette av sted til en peis. Det er lite som skaffer et varmere preg i rommet, og som samtidig skaper et samlingspunkt for hele familien.

Moderne design og effektiv oppvarming

En moderne peisinnsats er laget for å virke energibesparende og skape effektiv oppvarming på samme tid. Våre peiser er intet unntak, og stilen er det lite å utsette på. Du kan velge mellom den helt minimalistiske og moderne typen med stort, flatt glass eller den mer klassiske stilen med mange små glass og rammer. Det kommer helt an på hvordan resten av rommet ser ut.