Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Bestill elverktøy online med garanti – bygghjemme.no

Elverktøy er kjekke hjelpemidler som gjør snekker- eller byggearbeidet mye enklere. Vi har satt sammen en produktkategori her på bygghjemme.no som skal favne mange ulike arbeidsprosesser. Kategorien Elverktøy inneholder mer enn 100 ulike verktøy. Vi fører også tilbehør og deler, slik at du kan finne mye nyttig verktøytilbehør og verktøydeler i underkategorien Tilbehør.

For en effektiv byggeprosess er det viktig at verktøyet holder mål, og derfor fører vi bare anerkjente produkter som tilfredsstiller sikkerhetskrav og bransjestandarder. Du finner alt fra elektriske spikerpistoler og multiverktøy, mutter- og momenttrekkere, håndoverfreser, elektriske høvler og en rekke andre nyttige verktøy her hos oss. De fleste verktøy finner du også i både rimelige og mer kostbare utgaver, alt etter funksjonalitet og muligheter samt type arbeid som verktøyene skal kunne utføre. Du finner alt fra verktøy til hobbybruk til profesjonelle maskiner for større byggeprosjekter her.

Som nevnt fører vi også tilbehør, der du finner alt fra batteriladere og adaptere til arbeidslys, sagblader, sagklinger og stikksagblader til meiselsett og sandpapir. Og finner du ikke det du leter etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post eller per telefon, så hjelper vi deg med å finne det du leter etter. Dersom vi ikke allerede har det i sortimentet, hjelper vi deg med å skaffe det.