21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Håndverktøy

  Er du praktisk anlagt og tar deg av problemer med bil og motor? Bygghjemme tilbyr flere sett praktiske håndverktøy av god kvalitet som kommer godt med i hverdagen dersom disse problemene skulle oppstå.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Verktøy for de fleste problemer

   Håndverktøy er praktiske å ha liggende i boden. Her finner du kombinasjonsnøkkelsett med flere funksjoner eller rene pipenøkkelsett, og du skulle dermed være beredt for de fleste problemer. Man kan montere pipene på et glidegrep eller en krallenøkkel. Pipene kommer i forskjellige størrelser, noe som gjør at du alltid vil ha tilgang til riktig verktøy.

   Det er både energi og tidsbesparende å ha tilgang til et håndverktøy fra utvalget til Bygghjemme. Skulle du stå overfor et mekanisk problem med ditt kjøretøy trenger du bare hente verktøysettet ditt, og du vil finne riktig verktøy til jobben. Disse verktøyene er praktiske og du vil uten problem få utført jobben selv om arbeidsforholdene skulle være trange og vanskelige.