21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Verktøynøkler

  Å ha et sett med praktiske verktøynøkler ute i garasjen, er ikke dumt. Men når bruker man egentlig slike pipenøkler? De brukes for å kunne skru fast eller løsne muttere på steder der det kan være vanskelig å komme til.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Praktisk med et pipenøkkelsett for hånden

   Verktøynøkler kan komme i mange størrelser og fasonger. Her på bygghjemme.no kan du nå velge mellom flere, praktiske sett av svært høy kvalitet. Velg et rent pipenøkkelsett eller et kombinasjonsnøkkelsett med ekstra funksjoner. Skulle et problem oppstå med bil og motor, har du alltid rett verktøy for hånden for å utføre jobben.

   Det følger vanligvis med en krallenøkkel eller et glidegrep til slike sett man kan montere de ulike pipene på. Disse har ulik størrelse slik at du alltid vil ha riktige verktøynøkler lett tilgjengelig. Dersom du lurer på noe i forhold til våre produkter, kan du alltids kontakte vår hyggelige kundeservice.