21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Strømaggregat

   Pris
   4 435 kr
   4 435 kr
   8 525 kr
   8 525 kr
   Varemerker

   Strømaggregat

   Et strømaggregat er et produkt som lager strøm av høy kvalitet. De omformer flytende energi, for eksempel bensin eller diesel, til elektrisk energi. De brukes mye der en trenger fast strøm, nødstrøm, reservekraft på plasser der man ikke kan koble seg på strømnettet og bygg/anleggstrøm. Du får også strømaggregat med inverterteknologi, som gir bedre og jevnere strøm enn tradisjonelle aggregat. Til bruk i camping, hytte og båt kan du gå for eksempel for et med lavt støynivå og lav vekt. Du finner aggregat med forskjellig wattstyrker ettersom hvor mye de skal yte. Et strømaggregat kan støye en del, men der finnes stillegående også. Billig og bra strømaggregat fås hos bygghjemme.no!

   Les mer
   Viser 4 av 4 produkter
   Relevans
   • Relevans
   • Laveste pris
   • Høyeste pris
   • Produktnavn A-Å
   • Produktnavn Å-A
   • Popularitet
   Side 1 / 1
   • Side 1 / 1
   5 075 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   8 525 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   4 435 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   8 169 kr
   Midlertidig utsolgt: 2019-04-01
   Gå til produkt
   Side 1 / 1
   • Side 1 / 1

   Ulike typer strømaggregat

   Valg av strømaggregat kan være vanskelig, og du kan velge mellom pris, effekt, produsent og drivstoff. Hvilken effekt aggregatet du skal ha avhenger av hvilket bruksområde det skal brukes til. Til store behov og hvor en ønsker stor yteevne må en opp i ihvertfall 5000 watt. Et aggregat på 2500 watt kan passe til fritid, proff og industribruk, mens 1600 watt bærbart og kapslet kan brukes til hytte, bobil og båt. Mange aggregat har også lavt lydnivå, starter og snortrekk med mere. Skal du bruke aggregat på hytta, i båten eller i bobilen? Aggregat med inverter også kalt omformer eller vekselretter er anbefalt til slikt bruk. Hva er en inverter? En inverter forvandler spenningen i for eksempel et 12/24/48 Volt solcelleanlegg til vanlig 230 Volt spenning som brukes heime i stikkontaktene dine. Dermed kan du bruke de fleste apparater med vanlig strøm på hytta, i bobilen og i båten. Hvor plasserer en et aggregat? De kan ikke brukes innomhus, og samtidig tåler de ikke dårlig vær og regn. De må derfor stå godt skydd under et tak eller lignende. Det kan også samle seg avgasser, derfor er det viktig at ventilasjonen er god.

   Kjøp strømaggregat, og produser din egen strøm

   Du finner et stort utvalg av strømaggregat for de fleste behov på bygghjemme.no. Du finner aggregat i forskjellige prisklasser, effektklasser, fra forskjellige produsenter og som bruker forskjellig drivstoff. Du kan velge mellom vanlige strømaggregat til strømaggregat med inverter. Du får modeller fra proffmarkedet til hytte-, bobil- og båt-markedet med mere. Er det noe du lurer på? Kundeservice svarer på det meste. Valg av strømaggregat gjør du lett i nettbutikken!