Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Topphengslet vindu

Du har sett alle 1 produkter

Installer ett eller flere topphengslet vindu i din kjeller eller bod og tryll fram praktiske bruksarealer i din bolig. Alle vinduer i vårt vareutvalg er av den beste kvaliteten, og vi imøtekommer de fleste av dine ønsker. De fleste vinduene leveres hvite, men du kan be om individuelle tilpasninger.

Skap et helt nytt rom

Du kan spesialtilpasse dine vinduer med både sprosser, hengsler og aluminiumsbekledning slik at de står i stil til resten av huset ditt. Med et topphengslet vindu kan du trylle fram både hobbyrom, vaskerom og snekkerbod i dine kjellerarealer. Bare husk at det ikke er tillatt å bruke rom uten vanlige vinduer til soverom grunnet brannfaren og tilgang på rømningsveier. Så lenge du overholder dette kan du skape fine rom!

Bestill et topphengslet vindu hos oss i dag, og kle dine nye bruksrom med vinduer som er bygget for å tåle både hardt vær og mye vind. Glasset i vinduene er av topp kvalitet og vinduene har flere års garanti. I tillegg til å isolere godt på vinteren så reduserer de varmen om sommeren. Perfekt for populære kjellerrom!