21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Takvindu

  Her hos oss på bygghjemme.no finner du billig takvindu som vil løfte både rommet og huset ditt. Utnytt alle arealene på en god måte. Med takvindu slipper du inn både frisk luft og lys, i tillegg til at du enkelt kommer deg ut dersom det skulle være behov for å komme seg raskt ut. Takvinduene leveres med hengsler på midten eller i toppen, og du velger mellom manuell eller automatisk. De automatiske vinduene styrer du med det medfølgende kontrollpanelet, og det drives enten av solcellepaneler eller av 230 V strøm. Det er enkelt å bestille – du velger bredde og høyde i tillegg til foring og type tak.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Åpne opp og slipp inn lyset

   Gjør rommet større ved å slippe inn mer lys. Et takvindu er en god investering som både lyser opp og som tillater deg å slippe inn mer luft. Det har en tendens til å bli både mørkt og tett luft i rom som ligger i toppetasjen. I tillegg blir det ofte veldig varmt når solen står på hele dagen. Åpne opp, slipp inn mer luft og naturlig lys. Effektene vil du merke på både humøret, konsentrasjonsnivået ditt og på inneklimaet. Store og gode vinduer har større effekt på helsen enn du tror! I tillegg er det mye koseligere med et lyst og åpent rom, enn ett mørkt, innestengt og trangt et. Leier du en toppetasje i en bolig uten privat hageflekk eller altan? Sett ditt nye takvindu på vidt gap, og sol deg på gulvet i din egen stue, helt uten nysgjerrige naboer!

   Nye vinduer til helgen?

   Vurderer du å kjøpe takvindu, men er usikker på om dette passer for ditt hjem eller på hvordan du skal få satt inn vinduene? Ta kontakt med vår kundeservice, så veileder vi deg mer enn gjerne, både på valg av vindu og løsninger for installering. Det er enklere enn du tror. Er dere to-tre stykker, så legger dere inn nye vinduer i løpet av én dag eller to!