Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Skyvedør Elfa
Artic Plain

7 432 krVeil.4 372,-3 716 kr/dør

Se prisen!

mm
mm
Dører
Velg Profil
Produseres på bestilling 
Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 950 kr

Sammenfatning

Skyvedør Elfa Artic er en dørmodell med veldig mange valgmuligheter. Artic Plain er en slett dør uten inndelinger. Velg mellom flere naturlige treslag, melamin, glassoverflater og speil i ulike stiler. Med aluminiumsprofil i hvitt, bronse, matt sølv eller sort.
Varemerke

Beskrivelse

Skyvedør Elfa Artic er en dørmodell med veldig mange valgmuligheter. Artic Plain er en slett dør uten inndelinger. Velg mellom flere naturlige treslag, melamin, glassoverflater og speil i ulike stiler. Med aluminiumsprofil i hvitt, bronse, matt sølv eller sort.
Skyvedør - Et smart alternativ!
Skyvedører fra Elfa kan bestilles i nesten hvilket som helst mål for at de skal passe fra gulv til gulv og fra vegg til vegg.
En skyvedørsløsning fra Elfa passer på mange ulike plasser i hjemmet. Soverum, hall, vaskerom - Mulighetene er uendelige. Du bestemmer hvordan du vil at dine skyvedører skal se ut for å passe hjemme hos deg.
Skyvedører behøver ingen ekstra plass i rommet for å åpnes og passer derfor ekstra bra der det er trangt om plassen. De gir deg også mer overflate å møblere på. Regn med en minimumsdybde på 675 mm for å få plass med både skyvedører og innredning.

Skyvedørene leveres alltid komplette med tak- og gulvskinne og er enkle å montere. Små justeringer gjøres gjennom å stille inn hjulene. Et tips om du har ett vakkert gulv du ikke vil skru i eller om du har gulvvarme, er å feste gulvskinnen med dobbelsidig tape.
Gulv- og takskinne i aluminium. Den tosporede takskinnen er 97 mm dyp og gulvskinnen er 84,5 mm hvilket bør tas i betraktning når man planlegger garderobens dybde. Gulvskinne i valgt profilfarge og takskinne i matt sølv med dekklist i valgt profilfarge.

Ulike Artic-dører i samme løsning?
Du kan kombinere alle de ulike dørene i Artic-serien med hverandre for å få en egen og unik design. Kontakt da våre selgere på telefon 21 60 18 18 for å få hjelp med dette. Du kan også bruke vårt planleggingsverktøy, noe som er bra om du samtidig vil bestille garderobeinnredning som passer til skyvedøren og dine behov.
Det er også mulig å skråkappe skyvedøren for å utnytte all plass samt å veggmontere skyvedøren og bruke den som en romavdeler. Integrert LED-belysning. myktstenging og tresporsløsning finnes også som tillvalg. Også i disse tilfeller henviser vi til våre selgere.

Egenskaper

VaremerkeElfa
Art.Nr.ArticE
Bredde636, 788, 940, 1091, 1246, 1600 mm
Maks Høyde2700 mm
SerieArtic
TypeMåltilpasset