Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Hyller

Filter

28kr
2591kr

elfa

(12)

Hvit

(11)

Grå

(6)

Sølv

(1)

Hylle

(5)

Melaminhylle

(2)

Tørkestativ

(1)

Metallhylle

(2)

Tilbehør

(1)

Innredningsløsning

(1)

Hyllesystem

(3)

Klikk-Inn System

(9)

Melamin

(4)

Tre

(3)

Stål

(1)

Metall

(1)

Sortere

12 Produkter

Du har sett alle 12 produkter

Populære filtreringer

Kjøp hyller till garderobe her på bygghjemme.no til noen av markedets laveste priser. Ved hjelp av våre veggskinner kan du faktisk bygge ditt eget hyllesystem, noe som kan være like praktisk ute i garasjen som inne på soverommet. Mange familier har altfor lite lagringsplass i hjemmet, og nye garderober kan være en stor investering. Sett heller inn noen ekstra hyller i den garderoben du allerede har i hus, eller bygg et nytt frittstående hyllesystem. Med produkter fra oss til faste lave priser, finner du helt sikkert en metode som passer ditt behov. Velg mellom ulike stiler, som trådhyller, hattehyller, hyller i tre eller en vendbar modell.

Få orden i huset med nye hyller

Det er lite som er verre enn å komme hjem etter en herlig shoppingrunde, bare for å oppdage at klesskapet allerede flyter over av gamle klær og tilbehør. Hvor skal du legge eller henge fra deg de nye klærne du så nøye har plukket ut? Du vil vel ikke kaste dem fra deg som en bylt og deretter finne dem fulle av folder når du skal ta dem på? Det er da det er smart å skaffe seg noen ny hyller. Disse kan enkelt monteres i alle typer skap. Her på bygghjemme.no finner du utrolig mange nyttige produkter til oppbevaringsformål. Det er ingen grunn til å skape kaos i huset lenger!

Handle enkelt og rimelig på nett

Er du på utkikk etter noen billige hyller till garderobe i hjemmet ditt? Da er du kommet til rett sted. Vi på bygghjemme.no tilbyr også en hyggelig kundeservice som kan gi deg tips og råd i forhold til hvilke varer du skal velge. Hva med et helt nytt hyllesystem i garasjen? Slik kan du endelig få god oversikt over alt det sportsutstyret og verktøyet som slenger rundt i krokene.