Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Trapperenovering

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Det er ikke alltid at man trenger å bytte ut hele trappen. I mange tilfeller er en trapperenovering tilstrekkelig. Her hos bygghjemme.no finner du det som trengs, blant annet kan vi tilby flotte nye trappetrinn.

Ny trapp med små endringer

En trapperenovering trenger ikke være et stort prosjekt. Noe så enkelt som nye trappetrinn i en annen farge eller et annet trevirke kan være nok. Det er mulig å enten bruke en kontrastfarge, eller velge en farge tilsvarende de eksisterende trinnene. Skap et spennende design på trappen selv, og vi tilbyr deg produktene du trenger.

Interiør er ikke bare møbler, tapeter eller gardiner. La trappen også komme til sin rett og inngå i et stilfullt design. Velger du å fornye trappen gir trapperenovering deg en mengde muligheter. Har du spiraltrapp, U-trapp eller en annen variant - her hos oss finner du det meste som kan passe. Gi den nedslitte trappen det designet den fortjener.