Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Trappesikring

Loftsluke

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Loftsluke er ei overluke som tilpasses loftstrapper for ekstra isolering. En luke på loftet med foldetrapp gjør det enklere å komme seg opp dit , og den lukker mot det kalde loftsrommet. Har du loft på huset, ta det i bruk!

Kjøp loftsluke på nettet

Har du stort rom på loftet? Hvorfor ikke utnytte det? Har du allerede satt inn loftstrapp? Du kan kjøpe ei overluke, og den kan du bruke over loftsluken som gir ekstra isolering for loftsrommet. Du kan også oppgradere eller ettermontere fra enkel luke til loftsluke med nedfellbar trapp. På nettet kan du handle raskt og enkelt med hjemlevering.

Loftsluke finnes i ulike kvaliteter, alt etter behov og ønske. Velg mellom enkle luker eller luker med ekstra isolering, og som har forskjellige ulike nedfellbare trapper. Du kan bestille luke for loftet på nett og spare penger. Lukene er lette å montere, og er du hendig kan du gjøre det selv. Utnytt husets areal maksimalt ved å lagre på loftet.