21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Badehåndkle

  Man kan aldri få for mange håndkler. Lite slår følelsen av et stort, varmt og mykt håndkle når du kommer ut av dusjen eller badekaret. Et ekte badehåndkle skal være stort, tåle mange vask og tørketrommel og det skal holde seg like mykt over lang tid.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Fargerike badehåndkler som sprer glede

   Farger sprer glede, og et badehåndkle i en sprek limefarge kan gi deg en følelse av energi og fornyelse. Og når du har dusjet etter en lang arbeidsdag, kan du tulle deg inn i en roligere og jordnær farge, slik som beige. Invester i badehåndkler i ulike farger, slik at du alltid har et håndkle som gir deg det du trenger, på flere plan.

   70 x 140 cm er et godt mål for et stort badehåndkle. Med en slik størrelse slipper du å fryse eller tørke deg med et vått håndkle. Dessuten er fargerike håndkler et sprekt og friskt interiørinnslag til badet ditt. La alltid et par håndkle med friske farger ligge synlig, på badekaret eller i en åpen hylle.