21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Håndkler

  Om det er noe man aldri kan ha for mange av så er det håndkler. Bor du alene er nok forbruket høyt nok i seg selv, og har du en familie går det virkelig unna. Derfor er det alltid smart bra å ha noen ekstra håndkler i skapet, så du slipper å gå tom mens resten av dem blir vasket og tørker. Her hos oss kan du få kjøpt billige håndkler online, både i fint design og i ordentlig kvalitet. Ordentlige håndkler og riktig bruk av dem er viktigere enn du kanskje tror, både med tanke på hygiene og på velvære.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Hvordan behandle håndkler riktig?

   Det er alt for mange av oss som har for vane å la håndkleet henge lenge på kroken gjennom mange bruk. Eller kanskje til og med slenge dem fra seg her og der, på badegulvet eller i et hjørne på soverommet. Men ikke bare kan dette spre fuktighet og være skadelig for rommet, det er heller ikke bra for selve håndkleet. Bakteriene trives nemlig veldig om du behandlet håndkleet ditt på denne måten. Eksperter mener man absolutt bør vaske et håndkle en eller to ganger i løpet av en uke, og da helst på 60 grader. Mange tror 40 grader holder, men dette dreper ikke alle bakteriene. Og dessuten føles det jo ekstra bra å komme ut av dusjen og pakke seg inn i et nyvasket, mykt og velduftende håndkle.

   Kjøp mange og billig

   Om du vasker håndkler såpass ofte som det blir anbefalt er det som sagt viktig å ha nok av dem. Dette gjelder også både store håndkler du tørker deg med etter en dusj, små håndkler du tørker hendene med etter en vask og oppvaskhåndkler på kjøkkenet ditt. Derfor er det bra at du kan kjøpe gode og billige håndkler av oss.