21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  15% Rabatt

  Badekarbatteri FM Mattsson Siljan 150 cc

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 3 343 kr

  Du sparer 502 kr

  2 841 kr

  Delbetal fra 130 kr/mnd

  Sammenlign
  Lagervare
  - Leveres normalt innen 2-5 hverdager.
  Hjemlevering
  - Fri frakt!

  Beskrivelse

  Badekarsbatteri FM Mattsson Siljan er et togreps trykkstyrt termostatbatteri i krom.

  Les mer
  I vår serie Siljan har vi har fokusert mye på design ved hjelp av tilbakevendende former, for å skape en tydelig familiefølelse. Dette i kombinasjon med smart teknikk som resulterer i energi og vannbesparende batterier.

  Dette er grunnsteinene i vår nye signaturserie FM Mattsson Siljan. Se også Siljan dusj- og badepakkeløsninger - smarte alt-i-et-pakker med tak- eller hånddusjsett.

  Annet
  - EcoSafe® batteri.
  - Trykkbalansert termostatblander.
  - Med svingbar utløpstut.
  - Keramisk avstenging.
  - Eco stopp.
  - Med godkjente backventiler.
  - Utløpstut: 210 mm.

  5 års Trykkgaranti
  Du slipper smell og trykkstøt i rørene takket være vår verdensunike mykstengingsteknikk. Det garanterer vi. Vi påtar oss å fikse eventuelle feil om batteriets stengingstid ikke er minst 0,2 sekunder. Garantien gjelder alle FM Mattssons ettgrepsbatterier med mykstengingsfunksjon. Batteriet skal være montert og brukt på korrekt måte. Rørtrekking og installasjon skal være fagmessig utført og i overenstemmelse med gjeldende regler. Garantien omfatter ikke fryseskader eller skader og funksjonsfeil som følge av urenheter i vannet.

  5 års Tempgaranti
  Du får alltid den temperaturen du vill ha takk være den unike dobbelfunksjonen på våre sikkerhetsbatterier. Vi garanterer at temperaturen vil holde seg innenfor +/- 1°C når du bruker vann, dette selv om temperatur og vanntrykk i rørene varierer. Skulle ikke blandebatteriet oppfylle dette, utbedrer vi feilen. Naturligvis gjelder ikke dette om temperaturforskjellen skjer grunnet manglende tilgang på varmtvann.. Garantien gjelder alle FM Mattssons sikkerhetsbatterier. Batteriet skal være montert og brukt på korrekt måte. Rørtrekking og installasjon skal være fagmessig utført og i overenstemmelse med gjeldende regler. Garantien omfatter ikke fryseskader eller skader og funksjonsfeil som følge av urenheter i vannet.

  5 års Kalkgaranti
  Selv om du skulle ha kalkholdig vann i ditt hjem, så skal ikke det påvirke funksjonen på våra blandebatterier. Det garanterer vi. Vi påtar oss å rette eventuelle feil om funksjonen på blandebatteriets styreenhet skulle bli nedsatt på grunn av kalkbelegg. Garantien gjelder alle FM Mattssons sikkerhetsbatterier. Batteriet skal være montert og brukt på korrekt måte. Rørtrekking og installasjon skal være fagmessig utført og i overenstemmelse med gjeldende regler. Garantien omfatter ikke fryseskader eller skader og funksjonsfeil som følge av urenheter i vannet.

  Ecosafe
  Konseptet EcoSafe® og er basert på miljøbevissthet i alle ledd, fra redusert miljøbelastning i produksjonen og valg av materialer til energieffektive funksjoner som gir et miljøvennlig og resirkulerbart sluttprodukt. Eco plus
  Eco plus innebærer att du må gjøre ett aktivt valg for å få en større mengde. I 9000E serien finnes en Eco Plus-knapp på sikkerhetsbatteriets vannmengde ratt, og på ettgreps-batteriene må spaken passere en motstand for å få full vannmengde. Dette gir ytterligere en vannsparing ettersom brukeren må gjøre et aktivt valg for å få fullt vanntrykk.

  Safe temp
  Jevn temperatur. Vanntemperaturen holder seg innen ± 1 °C.

  Installasjon
  Før installasjon må rørene være spylt rene frem til batteriet.

  Rengjøring
  For å rengjøre produktet tørk av det med en myk og ren klut etter bruk. Såpevann eller ett flytende rengjøringsmiddel kan brukes. NB! Ikke produkter med slipenede effekt Smuss og avleiringer av kalsium kan tas bort med eddik eller en svak syre. Du kan la den virke en kort stund og så skylle med rikelig med vann.

  Dokument

  Egenskaper

  Varemerke FM Mattsson
  Art.Nr. 4301908
  CC-mål 150 mm
  Tilkobling Bakover
  Farge Krom
  Serie Siljan
  Bredde 300 mm
  Overheng tut 140 mm
  Utløp Nedover
  Dusjtilkobling G 1/2
  Funksjon Ecosafe, Eco Plus
  Grep To-greps blander
  Type Badekarbatteri
  Hånddusj Nej
  Termostat Ja
  Nobb 47363135
  Ean 7391887236846

  Tilbehør du kan ha behov for

  Sammenlign med andre toppselgere

  Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 08 - 17!
  CC-mål
  Farge
  Serie
  Bredde
  Overheng tut
  Utløp
  Dusjtilkobling
  Funksjon
  Grep
  Hånddusj
  Termostat
  Type
  2 841 kr
  3 343 kr
  150 mm
  Krom
  Siljan
  300 mm
  140 mm
  Nedover
  G 1/2
  Ecosafe, Eco Plus
  To-greps blander
  Nej
  Ja
  Badekarbatteri
  1 673 kr
  2 525 kr
  150 mm
  Krom
  Ecostat
  -
  -
  Nedover
  G 1/2
  -
  -
  -
  -
  Dusjbatteri
  Vis produkt
  1 771 kr
  3 519 kr
  -
  Krom
  Grohtherm
  304 mm
  -
  Nedover
  G 3/4
  EcoJoy, TurboStat
  To-greps blander
  Nej
  Ja
  Badekarbatteri
  Vis produkt
  2 130 kr
  3 360 kr
  -
  Krom/Sort
  -
  -
  140 mm
  Nedover
  G 1/2
  -
  To-greps blander
  Nej
  Ja
  -
  Vis produkt
  2 842 kr
  3 280 kr
  150 mm
  Krom
  Hampton
  218 mm
  110 mm
  Side
  G 1/2
  -
  To-greps blander
  Ja
  Nej
  Badekarbatteri
  Vis produkt