15% Rabatt

Badekarbatteri FM Mattsson Siljan 150 cc

Pakker + kr

Tillegg + kr

Veil. Pris 3 343 kr

Du sparer 502 kr

2 841 kr

Delbetal fra 130 kr/mnd

Vis alle varianter
Sammenlign
Lagervare
- Leveres normalt innen 2-5 hverdager.
Hjemlevering
- Fri frakt!

Beskrivelse

Badekarsbatteri FM Mattsson Siljan er et togreps trykkstyrt termostatbatteri i krom.

Les mer
I vår serie Siljan har vi har fokusert mye på design ved hjelp av tilbakevendende former, for å skape en tydelig familiefølelse. Dette i kombinasjon med smart teknikk som resulterer i energi og vannbesparende batterier.

Dette er grunnsteinene i vår nye signaturserie FM Mattsson Siljan. Se også Siljan dusj- og badepakkeløsninger - smarte alt-i-et-pakker med tak- eller hånddusjsett.

Annet
- EcoSafe® batteri.
- Trykkbalansert termostatblander.
- Med svingbar utløpstut.
- Keramisk avstenging.
- Eco stopp.
- Med godkjente backventiler.
- Utløpstut: 210 mm.

5 års Trykkgaranti
Du slipper smell og trykkstøt i rørene takket være vår verdensunike mykstengingsteknikk. Det garanterer vi. Vi påtar oss å fikse eventuelle feil om batteriets stengingstid ikke er minst 0,2 sekunder. Garantien gjelder alle FM Mattssons ettgrepsbatterier med mykstengingsfunksjon. Batteriet skal være montert og brukt på korrekt måte. Rørtrekking og installasjon skal være fagmessig utført og i overenstemmelse med gjeldende regler. Garantien omfatter ikke fryseskader eller skader og funksjonsfeil som følge av urenheter i vannet.

5 års Tempgaranti
Du får alltid den temperaturen du vill ha takk være den unike dobbelfunksjonen på våre sikkerhetsbatterier. Vi garanterer at temperaturen vil holde seg innenfor +/- 1°C når du bruker vann, dette selv om temperatur og vanntrykk i rørene varierer. Skulle ikke blandebatteriet oppfylle dette, utbedrer vi feilen. Naturligvis gjelder ikke dette om temperaturforskjellen skjer grunnet manglende tilgang på varmtvann.. Garantien gjelder alle FM Mattssons sikkerhetsbatterier. Batteriet skal være montert og brukt på korrekt måte. Rørtrekking og installasjon skal være fagmessig utført og i overenstemmelse med gjeldende regler. Garantien omfatter ikke fryseskader eller skader og funksjonsfeil som følge av urenheter i vannet.

5 års Kalkgaranti
Selv om du skulle ha kalkholdig vann i ditt hjem, så skal ikke det påvirke funksjonen på våra blandebatterier. Det garanterer vi. Vi påtar oss å rette eventuelle feil om funksjonen på blandebatteriets styreenhet skulle bli nedsatt på grunn av kalkbelegg. Garantien gjelder alle FM Mattssons sikkerhetsbatterier. Batteriet skal være montert og brukt på korrekt måte. Rørtrekking og installasjon skal være fagmessig utført og i overenstemmelse med gjeldende regler. Garantien omfatter ikke fryseskader eller skader og funksjonsfeil som følge av urenheter i vannet.

Ecosafe
Konseptet EcoSafe® og er basert på miljøbevissthet i alle ledd, fra redusert miljøbelastning i produksjonen og valg av materialer til energieffektive funksjoner som gir et miljøvennlig og resirkulerbart sluttprodukt. Eco plus
Eco plus innebærer att du må gjøre ett aktivt valg for å få en større mengde. I 9000E serien finnes en Eco Plus-knapp på sikkerhetsbatteriets vannmengde ratt, og på ettgreps-batteriene må spaken passere en motstand for å få full vannmengde. Dette gir ytterligere en vannsparing ettersom brukeren må gjøre et aktivt valg for å få fullt vanntrykk.

Safe temp
Jevn temperatur. Vanntemperaturen holder seg innen ± 1 °C.

Installasjon
Før installasjon må rørene være spylt rene frem til batteriet.

Rengjøring
For å rengjøre produktet tørk av det med en myk og ren klut etter bruk. Såpevann eller ett flytende rengjøringsmiddel kan brukes. NB! Ikke produkter med slipenede effekt Smuss og avleiringer av kalsium kan tas bort med eddik eller en svak syre. Du kan la den virke en kort stund og så skylle med rikelig med vann.

Dokument

Egenskaper

Varemerke FM Mattsson
Art.Nr. 4301908
CC-mål 150 mm
Tilkobling Bakover
Farge Krom
Serie Siljan
Bredde 300 mm
Overheng tut 140 mm
Utløp Nedover
Dusjtilkobling G 1/2
Funksjon Ecosafe, Eco Plus
Grep To-greps blander
Type Badekarbatteri
Hånddusj Nej
Termostat Ja
Ean 7391887236846

Tilbehør du kan ha behov for

Sammenlign med andre toppselgere

Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 09 - 16!
CC-mål
Farge
Serie
Bredde
Overheng tut
Utløp
Dusjtilkobling
Funksjon
Hånddusj
Termostat
Type
Høyde
2 841 kr
3 343 kr
150 mm
Krom
Siljan
300 mm
140 mm
Nedover
G 1/2
Ecosafe, Eco Plus
Nej
Ja
Badekarbatteri
-
2 078 kr
3 519 kr
-
Krom
-
304 mm
-
Nedover
G 3/4
EcoJoy, TurboStat
Nej
Ja
Badekarbatteri
-
Vis produkt
2 130 kr
3 360 kr
-
Krom/Sort
-
-
140 mm
Nedover
G 1/2
-
Nej
Ja
-
-
Vis produkt
2 756 kr
3 180 kr
150 mm
Krom
Hampton
218 mm
110 mm
Side
G 1/2
-
Ja
Nej
-
190 mm
Vis produkt
2 947 kr
3 400 kr
150 mm
Messing
Hampton
218 mm
110 mm
Side
G 1/2
-
Ja
Nej
-
190 mm
Vis produkt