Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Dusjkabinett | Forskjellige finesser og utforminger

Filter

5699kr
20938kr

700x900

(6)

800x800

(9)

900x700

(4)

900x900

(16)

bathlife

(12)

hafa

(6)

noro

(3)

sunwind

(4)

svedbergs

(1)

Sort

(9)

Sølv

(10)

Hvit

(3)

1950mm
2405mm

Sortere

26 Produkter

Du har sett alle 26 produkter

Vanlige spørsmål om

Hva bør jeg tenke på ved valg av nytt dusjkabinett?
Hva er fordelen med et dusjkabinett?

Her vil du finne dusjkabinett i flere ulike prisklasser med mange forskjellige finesser og utforminger. Vi hos bygghjemme.no sørger for å jevnlig oppdatere utvalget vårt, og er også behjelpelige med å skaffe andre produkter dersom du er på utkikk etter noe helt spesielt. Er du ute etter inspirasjon eller dusjkabinett fra kjente merkevareprodusenter, for eksempel Hafa eller Svedbergs, har vi et rikholdig utvalg.

De fleste av våre dusjkabinett leveres komplett. Det du kanskje må kjøpe i tillegg, er det blandebatteriet du ønsker samt kabinettkobling. På noen av modellene følger også blandebatteriet med. Spesifikasjoner for hva som er inkludert, finner du når du klikker på hvert enkelt dusjkabinett. Tilbehør som kan bli nødvendig, finner du også her på nettsidene våre for å gjøre det enkelt for deg. Dusjkabinett leveres med herdet sikkerhetsglass og følger bransjestandarder for produsenter av baderomsmøbler med glass. I tillegg kan du få dusjkabinett med hvit profil eller aluminiumprofil, og dørene og bakpanelene kan på flere av modellene leveres i ulike utførelser, som hvit, frostet eller sort.

Har du spesielle ønsker når det gjelder design eller produsent, kan du gjerne ta kontakt med oss. Alle dusjkabinett leveres også med monteringsanvisning, slik at det skal være lett å sette opp dusjkabinettet når du får det fritt levert hjem til deg.