Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Badsturom

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Som en ekstra luksuriøs detalj i hjemmet eller på hytta kan et badstuerom være midt i blinken. For oss nordmenn er dette en eksklusiv innretning som hever kvaliteten på både baderommet og eneboligen. Som en del av et totalt produkttilbud her på bygghjemme.no har vi også komplette badstuerom ferdige til montering i ulike hus og bygg. Modellene kommer i ulike størrelser og kan danne et hjørne eller være et tilsluttende rom til badeværelset.

For å gjøre det så enkelt som mulig har produsenten Tylø tatt enkel montering på alvor i produksjonen. Samtidig tilfredsstiller modellene alle krav når det gjelder sikkerhet og miljø, og de er svært enkle å rengjøre på grunn av det stilrene, praktiske designet. Badstuerommene som vi tilbyr her, kommer komplette med belysning, dør samt benker og sjalusier. Du trenger bare en badstueovn eller et badstueaggregat i tillegg, noe du også finner her på nettsiden vår. Derfor kan du få et komplett utstyrt badstuerom i hjemmet ditt i én og samme bestilling fra bygghjemme.no.

Badstuerommene er også tilpasset å kunne fungere som dampbadstue, noe du kan realisere med et badstueaggregat med de gjeldende funksjonene. Har du spørsmål om våre badstuerom og andre relaterte produkter, kan vi svare deg på dine spørsmål via telefon eller e-post. Velkommen med det du måtte lure på.