Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gasskomfyr

Filter

474kr
12349kr

sunwind

(9)

Svart

(4)

Hvit

(4)

Sølv

(1)

Grafittgrå

(1)

Gasskomfyr

(7)

Krabbekoker

(1)

Kokeapparat

(1)

12

(3)

Sortere

9 Produkter

Du har sett alle 9 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvordan kan jeg få en hyttekomfyr uten strøm?
Er gasskomfyrer trygge å bruke?
Hva slags komfyr passer best i en campingvogn?

Har du fundert på hva som gjør gasskomfyr så populært? Svaret er egentlig ganske enkelt. Blant annet slipper man å vente på at kokeplater skal bli varme, det er enkelt å regulere varmen og det er ikke behov for innlagt strøm. Vi kan tilby billig gasskomfyr som passer like godt hjemme hos deg som på hytta. Alt etter hva du har behov for, så finner du forskjellige farger og størrelser. Samtidig har flere av ovnene en egen plate for ekstra beskyttelse mot matsøl. Denne kan slås ned for å få ekstra plass på kjøkkenet når ovnen ikke er i bruk.

En "ny" måte å lage mat på

Å bruke gass for matlaging er ikke akkurat ny, men de siste årene har dette kommet mer og mer på banen. Du har kanskje også lagt merke til at en del av de verdenskjente kokkene sverger til gass? Liker man å lage mat er det å vente på varme kokeplater nesten bortkastet tid. Gasskomfyren sparer deg for det! Trenden i motebildet (for kjøkkenmote) er nå at det er gass som gjelder. Dermed finner man også gode løsninger for design, i tillegg til funksjonaliteten. Det gjør det enkelt å finne komfyren som passer inn i eget interiør. Det beste er nesten at en ikke trenger strøm. Dermed er det duket for gode måltider også på hytta.

Gasskomfyr gjør det enkelt

Når man slipper ventetiden, for å få varme kokeplater, er valget egentlig enkelt. Finn din favoritt hos oss og bestill gasskomfyr på nett. Matlagingen vil ta kortere tid og det er enklere å regulere varmen. Svidd mat på grunn av manglende mulighet til temperaturregulering er dermed en saga blott. Produktene du finner hos oss er rimelige, men av en utmerket kvalitet.