Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Abus

Abus | Stort utvalg av lås og kjede

Er du bekymret for at din nye fine sykkel skal bli litt for fristende for sykkeltyven? På Bygghjemme.no kan du enkelt skaffe deg en billig Abus sykkellås av høy kvalitet, slik at du trygt kan parkere sykkelen hvor enn du måtte ønske uten å være redd for at den skal bli stjålet.

Filter

169kr
2019kr
169
169
2019
2019

Lås og kjede

(8)

Hengelås

(4)

Tilbehør lås og kjede

(3)

Kjetting

(1)

Båtmotor

(2)

Tilbehør båtmotor

(2)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Abus hengelås – sikker og rimelig

Abus hengelåser tåler det meste, og de er å finne til en god pris i vår nettbutikk. Å kjøpe en lås på nett er enkelt, og gir deg tid til å tenke gjennom hva som passer best for deg. Kjøper du en Abus hengelås kan du velge mellom flere typer til det formålet du trenger.

Abus låser er av høy kvalitet, og er enkelt å kjøpe fra den oversiktlige nettsiden vår. En Abus lås er sterk og du har mulighet til å velge mellom forskjellige typer og antall. Om du kjøper en pakke med to eller tre passer samme nøkkel til alle. Da slipper du ha flere nøkler til låsene.

Abus kodelås og låsekjetting

Abus låser er av høy kvalitet, slik at sjansen for tyveri av eiendelene dine reduseres betraktelig. Spesielt Abus kodelås er sterk og tåler mye. En kodelås er et praktisk alternativ til en nøkkellås, siden du slipper å tenke på å huske nøkkelen. Nå kan du enkelt sikre det du ønsker, som en dør eller en utstyrsboks.

Låser fra Abus er av fremtredende kvalitet, uansett hva du trenger å sikre. Bruk låsen på gjenstander du ønsker å sikre utenfor hjemmet eller i det offentlige rom. En Abus låsekjetting er også sterk og kan brukes til forskjellige typer formål. Kjøper du en lås fra Abus hos oss online, trenger du ikke bekymre deg for tyver igjen.