Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Lacuna

Lacuna | Balkong- og terrassedører

Lacuna of Denmark leverer ulike dørmodeller til veranda og terrasse. Denne produsenten leverer skandinavisk kvalitet, og produktene er tilpasset klimaet her oppe i nord. Derfor vil det være et godt valg å kjøpe en billig Lacuna verandadør hos Bygghjemme.no. Du finner dørene til gode priser her på nettsiden vår.

Filter

1890kr
147450kr
1890
1890
147450
147450

Verandadør og terrassedør

(5)

Skyvedører

(5)

Foldedører

(5)

Foldedører ute

(5)

Tilvalg dør og port

(2)

Sylinder

(2)

Sortere

7 Produkter

Lacuna Foldedør 3-dørs Hvit

Leveringstid 6-8 uker

Lacuna Foldedør 4-dørs Hvit

Leveringstid 6-8 uker

Lacuna Foldedør 5-dørs Hvit

Leveringstid 6-8 uker

Lacuna Foldedør 6-dørs Hvit

Leveringstid 6-8 uker

Lacuna Foldedør 7-dørs Hvit

Leveringstid 6-8 uker

Lacuna Ensidig Sylinder

Leveringstid 6-8 uker

Lacuna Tosidig Sylinder

Leveringstid 6-8 uker

Du har sett alle 7 produkter

Foldedører er Lacunas spesialitet

Lacuna har spesialisert seg på å lage foldedører som passer til ulike boliger og verandaer. Dørene tilpasses eksisterende bygg eller kan skreddersys for nybygg etter mål. Her hos Bygghjemme.no kan vi tilby terrassedør fra Lacuna i flere størrelser, og ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner den størrelsen du ser etter.

Lacunas skyvedører eller foldedører gir en fleksibel terrassedørløsning med stor åpning. Dørene foldes og skyves sammen, og i utvalget finnes det blant annet 3-, 5- og 7-dørskombinasjoner. Foldedørene kan åpnes fra den ene eller begge sider og foldes helt eller delvis sammen. Slik kan åpningen på terrassedøren tilpasses bruk eller temperatur.

Bærekraftige materialer som varer

Dørene fra Lacuna er laget for å vare i mange år, og deres utendørs foldedører lages kun i materialer som tåler vær og vind. Bærekraftig treverk behandles med moderne varmebehandlingsteknikker for å bli ekstra værbestandig, slik at dørene holder seg godt, selv i tøffe værforhold i Norge og andre skandinaviske land.

Når du kjøper foldedører fra Lacuna på nett hos oss, vil du få høykvalitetsdører i spennende design, laget for å vare. Du finner flere ulike dørkombinasjoner fra Lacuna i vå nettbutikk. Har du spesielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne foldedører som passer for din bolig.