21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Phantom | Mye treningsutstyr for pengene

Phantom Athletics er en tysk produsent som leverer høykvalitets treningsutstyr til en god pris. Hos bygghjemme.no finner du sportsutstyr fra Phantom billig på nett. Bruk utstyret til hjemmetrening eller på treningssenteret, og få mest mulig ut av treningsøkten.

Phantom er spesielt kjent for sine treningsmasker. Maskene er utstyrt med PRS (Phantom Regulation System), som innebærer at du kan regulere oksygentilførselen under treningen. Det finnes fire forskjellige motstandsnivåer, noe som gjør at du ikke trenger å ta av masken i løpetavtreningen,kunjusteremotstanden.

Økt ytelse med produkter fra Phantom

De fleste som trener ønsker å yte litt bedre enn forrige gang de trente. Dette er ikke alltid like lett å oppnå, men ved hjelp av Phantom masken vil du hele tiden kunne pushe lungekapasiteten litt til, noe som vil øke ytelsen.

Sjekk ut sportsutstyr som høykvalitets kampsportutstyr fra Phantom hos bygghjemme.no! Hos oss kan du enkelt sortere produktene etter kategori og pris, slik at du raskt og enkelt kan finne det du leter etter til en best mulig pris.

Filter

Pris
298
298
998
998
Kategori
Viser 2 av 2 produkter
Side 1 / 1
Treningsmaske Phantom
phantom.jpgFinnes i flere farger
fr. 998 kr
999 kr
Leveres innen 2-3 uker
Finnes i flere varianter
Hvorav 3 farger:
Grå
Svart
Sølv
Gå til produkt
Veske Phantom til Treningsmaske
phantom.jpg
298 kr
299 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Side 1 / 1