Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Quick

Quick | Alt til båten din

Hos oss på Bygghjemme.no finner du et ganske rikt utvalg av prisgunstig Quick marine elektronikk, til forskjellig bruk. Kjøp produkter fra Quick på nett, og vi tar av oss resten slik at du får det du trenger. Det er mye å velge mellom, og hos oss finner du litt av hvert fra denne leverandøren.

Filter

292kr
19409kr
292
292
19409
19409

Marine elektronikk

(11)

Ankervinsj og ankerholder

(7)

Tilbehør marine elektronikk

(4)

Tilbehør båter

(16)

Øvrig båttilbehør

(9)

Baugpropeller

(7)

Båtmotor

(3)

Tilbehør båtmotor

(3)

Sortere

30 Produkter

Du har sett alle 30 produkter

Tilbehør til båt

I vårt sortiment finner du flust av båttilbehør fra Quick, og her snakker vi ankervinsjer med tilhørende kabelkit, baugpropeller (og sikring), reservepropeller, varmtvannsberedere, m.m. Ellers finner du diverse ekstrautstyr til de nevnte produktene. Her er det mye å ta av, så nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe.

Med et kontrollpanel til din ankervinsj kan du kontrollere båten samtidig som vinsjen slipper ut rett mengde kjetting etter hvordan du har programmert den. Quick byr også på radiosendere som får plass i lommen, slik at styring av ankervinsjen blir lettere. Sjekk ut vårt utvalg av billige Quick produkter her online på bygghjemme.no

Kjøp Quick produkter online

En ankerholder kan fås i ulike størrelser, og noen er tilpasser små båter. For øvrig kommer mye båttilbehør i forskjellige størrelser, så sørg for at du leser beskrivelsen av produktene nøye. Kjenn din egen båtlengde, og let gjennom sortimentet vårt for å finne det som egner seg best til din båt.

Baugpropeller med reservedeler, er blant noe av det vi kan by på. Propeller finnes i flere varianter, og de ulike produktene har ulik trekkraft. Her er det i tillegg stor variasjon i pris. Quick har mange gode og lettmonterte produkter, og gjennom oss er det en smal sak å kjøpe dem på nett.