Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Torque | Treningsutstyr

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Torque er et varemerke produsert av Concept, er et svensk merke som lager treningsutstyr av høy kvalitet. Hos bygghjemme.no finner du Concept billig på nett, enten du leter etter slamball, romaskin, stativer til treningsutstyr, boksehansker, medisinballer eller vektskiver til treningsrommet ditt hjemme. Serien Torque består av mange ulike produkter.

Concept har alt du trenger for å holde deg i form! Concept Norway AS eies av det svenske moderselskapet Concept Treningsredskap AB. Dette er per i dag den største produsenten av treningsutstyr til offentlig sektor, treningssentre og bedrifter. I tillegg har de produkter til ditt private treningsrom som holder profesjonell standard.

Mer enn bare treningsutstyr

Concept fokuserer ikke bare på å lage høykvalitets treningsutstyr. I tillegg tilbyr selskapet kurs og utdanning innen seniortrening og kondisjonslære. Selskapet står blant annet bak Torque Fitness, ved siden av merkevarer som Cybex, Octane Fitness, Teca, TuffStuff, Wattbike, Regupol sportsgulv og Concept Line Products. Dette er utvilsomt et selskap med mye kunnskap!

Kjøper du treningsutstyr fra Concept og Torque, kan du være sikker på at du får utstyr av svært god kvalitet. Innred treningsrommet ditt etter profesjonell standard, og få en best mulig treningsopplevelse i ditt eget hjem. Enten du foretrekker styrketrening, kondisjonstrening eller en kombinasjon av dette, har Concept det du trenger!