21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Vives | Forny gulvet med fliser

Ønsker du å fornye hjemmet ditt? Med Vives fliser til innendørs bruk kan du gi boligen en helt ny look. Denne spanske flisprodusenten lager fantastiske fliser som både er lekre å se på og har lang levetid. Her på Bygghjemme.no kan du velge blant et solid utvalg farger, former og mønstre fra Vives.

Fliser til kjøkken

Mange av flisene fra Vives fungerer like godt til vegger som til gulv, og med Vives kjøkkenfliser kan du lage et dekorativt backsplash til ditt kjøkken. La kjøkkenet uttrykke din individuelle stil, og eksperimenter med former, farger og størrelser. Enten du ønsker et røft eller delikat kjøkken vil Vives ha en flis som passer.

Fliser trenger ikke være kjedelige og firkantede. Vives er viden kjent for sine kule hexagon fliser, som kan være med på å gi boligen din et moderne og stilig preg. Disse lekre porselensflisene kommer i forskjellige farger og størrelser, og gjør seg ekstra godt som en kontrast til slette flater.

Fliser til bad

Det er mange som ønsker seg en behagelig spa-følelse i sitt eget hjem, og dette kan du få hvis du legger Vives baderomsfliser på badet. Elegante fliser i keramikk eller porselen vil danne et perfekt bakteppe for et lekkert badekar eller en moderne dusjnisje med takdusj. Perfekt for velvære og en følelse av zen.

Vi her hos Bygghjemme.no er glade for å kunne tilby et rikt utvalg av fliser fra Vives, i ulike mønstre, farger, størrelser og fasonger. Disse kan du bestille online til gunstige priser, samtidig som du vet at du vil få den beste kvaliteten på produktene. Vives er kjent for miljøbevissthet i kombinasjon med ypperlig kvalitet.

Filter

Viser 0 av 0 produkter

Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg