Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Kunstnerkniv Fiskars 21 cm
Kunstnerkniv Fiskars 21 cm
Kunstnerkniv Fiskars 21 cm

Kunstnerkniv Fiskars
21 cm

83 kr
Tilbake på lager 06.05.2024  - Leveres normalt innen 2-5 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Kunstnerkniven fra Fiskars kan skjære i en rekke materialer og gir kreative prosjekter knivskarpe resultater. Ekstra knivblader – artikkelnr. 9601.
Varemerke

Beskrivelse

Kunstnerkniven fra Fiskars kan skjære i en rekke materialer og gir kreative prosjekter knivskarpe resultater. Ekstra knivblader – artikkelnr. 9601.
Kunstnerkniven, også kjent som en hobbykniv, er perfekt for deg som vil skape arbeid med mange detaljer. Hvis du elsker rene, rette linjer, vil du forelske deg i vår kunstnerkniv fra Fiskars. Knivbladet er sylskarpt og kan lett kutte materialer som papp, papir, EVA-skum, pergament osv. I tillegg gjør knivens pene, ergonomiske grep at du kan jobbe i timevis på prosjekter som krever kutting. Hvis du vil skifte bladet, løsner du bare grepet på kniven, fjerner bladet og setter på et nytt.

La kunstnerkniven være din trofaste tjener i hobbyrommet – den vil komme deg til unnsetning i mange kreative prosjekter:

- Klipp for eksempel ut unike mønstre i papp eller papir, og ramm det inn i en flott eikeramme som fremhever de vakre detaljene i arbeidet
- Klipp fine snøfnugg av hvitt papir, som du kan henge i en snor i vinduskarmen – slik at du kan kose deg med dekorasjonene i vintermørket
- Bygg en liten landsby ved å lage små hus av utskåret papp som du limer sammen og maler – en perfekt aktivitet for hele familien!

Kunstnerkniven er så populær som skjæreverktøy at du glemmer alt om rotorkuttere, sirkelkniver og skalpeller. Kunstnerkniven er det obligatoriske skjæreverktøyet for å skape rette linjer og kanter i kreative prosjekter. Velger du Fiskars hobbykniv, er du garantert en svært god kniv med et utrolig skarpt blad. Det er imidlertid viktig at du skifter bladet når det begynner å bli slitt. Husk også på å bruke en skjæreflate – det gir deg en stabil og jevn overflate å skjære på, samtidig som du sparer bordet for unødvendige riper.

Egenskaper

VaremerkeFiskars
Art.Nr.6711
FargeStål
SesongBasis
TypeKunstnerkniv
Dybde210 mm
Høyde15 mm
Lengde210 mm
Antall1 stk/pakke
Bredde60 mm
EAN-nr078484167113