Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Handle og betale

Handle

Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og Bygghjemme Norge AS ("bygghjemme.no"). En bekreftelse sendes til den e-postadressen du oppga ved bestilling innen 2 hverdager fra vi har mottatt din ordre.

Dersom det er feil ved pris, leveringstid eller andre omstendigheter skulle inntreffe reserverer bygghjemme.no seg retten til å endre dette i ettertid. I et slikt tilfelle kontakter vi deg og informerer om dette. Du har da rett til å enten endre eller annullere bestillingen. NB! Gjelder ikke tilvirkningskjøp (varer som må produseres).

Bygghjemme.no inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (18 år).

Bygghjemme.no reserver seg retten til å nekte en bestilling.

Ekspedisjonsavgift
På hver ordre på bygghjemme.no kommer det en ekspedisjonsavgift uavhengig av antall bestilte varer. Ekspedisjonsavgiften dekker kostnader for håndtering og emballering. Den aktuelle ekspedisjonsavgiften er angitt både i handlekurven og i kassen på bygghjemme.no.
 
Priser
Prisene som angis er alltid inklusive moms. Vi reserverer oss for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisjustering på lagt bestilling så informeres du alltid om dette og du er da i din fulle rett til å endre eller annullere din bestilling. Alle kampanjepriser gjelder så langt lageret rekker og senest til den datoen angitt på det respektive produkt.

 

Produktinformasjon

Vi reserverer oss for eventuelle trykk- og skrivefeil. Bygghjemme.no vil til enhver tid videreformidle informasjon om produkter gitt fra våre leverandører. Dersom et produkt ikke stemmer overens med de spesifikasjoner som er gitt fra oss eller andre kilder, gir det i seg selv ikke rett til noe krav overfor Bygghjemme.no fra kjøperens side. Det gir heller ikke rett til retur av varen, såfremt ikke spesifikasjonene på produktet som er levert i vesentlig grad avviker fra de som er oppgitt. Bygghjemme.no tar ingen ansvar for følgefeil som eventuelt måtte oppstå grunnet feil i de gitte og/eller de faktiske spesifikasjonene angående et produkt. På produkter som krever sikkerhetsinformasjon og / eller bruksanvisning følger dette med leveransen.


Falske bestillinger
Falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk blir politianmeldt.

 

Betale

Kortbetaling

Bygghjemme.no tilbyr sikker kortbetaling med VISA og Mastercard i samarbeid med Svea Finans NUF, en del av Svea Ekonomi-konsernet. Svea Finans NUF er sertifisert etter PCI DSS standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebærer at de oppfyller de strenge sikkerhetskravene for korthåndtering som sammen stilles av de internasjonale merkene Visa, Mastercard mm.

Bygghjemme.no aksepterer alle kort tilknyttet VISA og Mastercard som er utstedt i Norge. Kortkjøpet skjer direkte hos Svea Finans NUF og all informasjon er kryptert etter gjeldende standarder og regler. Ingen kortinformasjon håndteres eller spares hos Bygghjemme.no

Pengene trekkes direkte fra din konto samtidig med at du godkjenner transaksjonen.

Faktura
Ved betaling via faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å handle på faktura må du oppgi ditt personnummer eller organisasjonsnummer dersom du handler på vegne av ett firma. Forutsetninger for å få handle mot faktura er blant annet at du har en folkeregistrert adresse i Norge og er over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. En forenklet kredittsjekk vil bli gjort. Om beløpet du handler for er over 50.000 vil det bli foretatt en manuell kredittsjekk. Samtlige fakturaer er Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling kan kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.  Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli sendt til inkasso.


Delbetaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed del betale ditt kjøp. Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling. Søknad om delbetaling skjer i kassen i forbindelse med at du oppgir fødselsnummer og den delbetalingsplanen som passer deg. Det gjøres så en kredittsjekk og du får direkte beskjed om søknaden ble godkjent. Forutsetningen for en avtale om delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Skulle ikke søknaden gå gjennom kan du velge et annet betalingsalternativ. Startavgiften betales på din første faktura. Fakturaavgiften betales så på respektive månedsfakturaer.

Svea kampanje
Ytterligere informasjon om aktuelle Svea-kampanjer finner du i kassen.

 

Delbetaling  Rente  Etableringsgebyr Termingebyr
3 måneder 0% 195 kr 45 kr
6 måneder 0% 295 kr 45 kr
12 måneder 0% 395 kr 45 kr
18 måneder 9,50% 395 kr 45 kr
24 måneder 9,50% 395 kr 45 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000 kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 395 kr, termingebyr 45 kr: 19,03%.


Les mer om de allmenne betingelsene på:

http://www.sveawebpay.no/kontovilkar

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.Tilbakebetalinger
I de tilfeller hvor tilbakebetaling er aktuelt ved for eksempel heving av kjøp, reklamasjon eller bruk av angreretten, gjøres det i første omgang ved tilbakeføring av penger til kontokort / bankkort eller til en, av deg angitt, bankkonto. Tilbakebetalingen skjer senest 14 dager fra saken som årsaket tilbakebetalingen er avsluttet.