Handle og betale

Kjøp
Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og Bygghjemme Norge AS ("bygghjemme.no"). En bekreftelse sendes til den e-postadressen du angav ved bestilling.
Om feilaktigheter ved pris, leveringstid eller andre omstendigheter skulle inntreffe reserverer bygghjemme.no retten til å endre dette i ettertid. I et slikt tilfelle kontakter vi deg og informerer om dette. Du har da din fulle rett til å enten endre eller annullere bestillingen.

Bygghjemme.no inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (18 år).

Bygghjemme.no reserver seg retten til å nekte en bestilling.

Ekspedisjonsavgift
For hver bestilling på bygghjemme.no tilkommer en ekspedisjonsavgift på kr 49.- uavhengig av antall bestilte varer. Ekspedisjonsavgiften dekker kostnader for håndtering og emballering. Den aktuelle ekspedisjonsavgiften er angitt på bygghjemme.no i kassen, under rubrikken Ekspedisjonsavgift.
 
Priser
Prisene som angis er alltid inklusive moms. Vi reserverer oss for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisjustering på lagt bestilling så informeres du alltid om dette og er da i din fulle rett til å endre eller annullere din bestilling. Alle kampanjepriser gjelder så langt lageret rekker og senest til den datoen angitt inne på hvert respektive produkt.

Falske bestillinger
Blir eventuelle falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk oppdaget kommer saken til å bli politianmeldt.

 

Betale

Kortbetaling
Bygghjemme.no tilbyr en sikker kortbetaling med VISA og Mastercard i samarbeid med Svea WebPay, en del av Svea Ekonomi-konsernet. Svea WebPay er sertifisert etter PCI DSS standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebærer at de oppfyller de strenge sikkerhetskravene for korthåndtering som sammen stilles av de internasjonale merkene Visa, Mastercard mm.

Bygghjemme.no aksepterer alle kort tilknyttet VISA og Mastercard i hele Norden. Kortkjøpet skjer direkte hos Svea WebPay og all informasjon er kryptert etter gjeldende standarder og regler. Ingen kortinformasjon håndteres eller spares hos Bygghjemme.no

Pengene trekkes direkte fra din konto samtidig med at du godkjenner transaksjonen.

Faktura
Ved betaling via faktura samarbeider vi med Svea WebPay. For å handle mot faktura må du angi ditt fødselsnummer eller organisasjonsnummer. Forutsetninger for å få handle mot faktura er blant annet at du har en folkeregistrert adresse i Norge og er over 18 år eller, for bedrifter, at det er registrert i Brønnøysundregisteret.. En forenklet kredittsjekk vil bli gjort. Om beløpet du handler for er over 50.000 vil det bli foretatt en manuell kredittsjekk. Fakturaens betalingsbetingelser er 15 dager for privatpersoner og 30 dager for bedrifter. Ved forsinket betaling tilkommer en purreavgift på det beløpet som er tillatt i loven, for tiden kr 62, samt forsinkelsesrente på 8,5 % per måned.


Delbetaling

Vi kan også tilby deg muligheten til å dele opp din betaling. Dette skjer i samarbeid med Svea Webpay. Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling. Søknad om delbetaling skjer i kassen i forbindelse med at du oppgir fødselsnummer og den delbetlingsplanen som passer deg. Så gjøres en kredittsjekk og du får direkte beskjed om søknaden ble godkjent. Skulle ikke søknaden gå gjennom kan du velge et annet betalingsalternativ. Startavgiften betales på din første faktura. Fakturaavgiften betales så på respektive månedsfakturaer.

Svea kampanje! Kjøp nå og betal i juni 2017
Gjennomfør ditt kjøp nå og betal dine produkter først i juni 2017, helt rentefritt.
Fakturaavgift på kr 49 tilkommer.

 

Delbetaling  Rente  Startavgift  Fakturaavgift 
3 måneder 0% 0 kr 49 kr
6 måneder 0% 195 kr 49 kr
12 måneder 0% 295 kr 49 kr
18 måneder 7,95% 395 kr 49 kr
24 måneder 7,95% 395 kr 49 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 Les mer om de allmenne betingelsene på:

http://www.sveawebpay.no/kontovilkar
 

Tilbakebetalinger
I de tilfeller hvor tilbakebetaling er aktuelt gjøres det i første omgang ved tilbakeføring av penger til kontokort / bankkort eller til en, av deg angitt, bankkonto. Tilbakebetalingen skjer innen noen dager fra saken som årsaket tilbakebetalingen er avsluttet.