Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Glassmaling Creativ Company Metall 30 ml

Glassmaling Creativ Company
Metall 30 ml
Gull

68 kr/pk
Farge: Gull
Glassmaling Creativ Company Metall 30 ml

Metall 30 ml

Gull
68 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 4-7 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Vannbasert maling med metallisk effekt for glass og porselen. Herdes i ovnen ved 160 grader i 30 minutter. Tåler deretter mild oppvask.

Beskrivelse

Vannbasert maling med metallisk effekt for glass og porselen. Herdes i ovnen ved 160 grader i 30 minutter. Tåler deretter mild oppvask.
Malingen påføres med en fast, myk pensel - eller duppes på med en skumstencil på et rent og fettfritt emne f.eks. glass eller porselen. Smør ikke på for tykt lag. Kombiner evt. med en kontourtusj, der motivet tegnes opp - og feltene fylles ut med den flytende malingen. La emnet tørke til neste dag. Herding: Sett det dekorerte emnet i en vanlig ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160℃ i 40 min. La emnet avkjøle på en rist. Verktøy kan rengjøres i lunket vann.Bruk malingen til å dekorere glass i flotte farger, skriv navn på ditt yndlingskrus eller tegn mønster på hvit porselen. Det kan være en du kjenner, har bruk for å få frisket opp sine krus med figurer, personlige sitater eller sitt navn i fin skrift. Malingen inneholder mange metalliske pigmenter, som gir en elegant, glinsende og perlemorslignende overflate, samtidig med at den er en anelse transparent. Malingen har miljømerket A, så du kan føle deg trygg ved å bruke den. Malingen er miljøvennlig og inneholder ikke skadelige stoffer for voksne og barn

Egenskaper

VaremerkeCreativ Company
Art.Nr.31774
FargeGull
SesongHele året
TypeGlassmaling
Antall1 stk/pakke
Volum(ml)30 ml
EAN-nr5707167428337