Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Tråbil Berg Extra Sport Hybrid E-BFR Svart/​Blå

Tråbil Berg Extra Sport Hybrid E-BFR Svart/Blå
Tråbil Berg Extra Sport Hybrid E-BFR Svart/Blå
18 700 kr

Delbetal fra  859 kr/mån

Legg til favoritt

Bestillingsvare 
Leveres normalt innen 2-3 uker.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr

Beskrivelse

Tråbil Berg Extra Sport E-BFR Svart/Blå er en luksuriøs og sportslig tråbil bygget med 25 års erfaring, der barnet ditt kan få ekstra tråhjelp med en motor. Jo hardere barnet trår, desto mer hjelper motoren. Barnet kan til og med komme opp i hastigheter på 16 kilometer i timen. Barnet ditt kan kjøre superraskt og sikkert takket være de ekstremt lettgående hjulene, fotbremsen og den slitesterke rammen.
De kule reflekterende skjermene beskytter banet mot leiresprut og den har en veldig robust ramme som gjør at den passer også for profesjonelt bruk. Tråbilen vokser med barnet ettersom setet kan justeres. Luftgummidekkene gir ekstra komfort og de fire hjulene og pendelakselen holder bilen stødig på bakken.

Tråbilen er utrustad med en elmotor på 250 W som tilbyr fire ulike nivåer av tråhjelp: ECO, TOUR, SPORT og TURBO. Ditt barn kan kjøre rundt i denne tåpbilen i to timer uten å måtte lade batteriet. Barn fra seks år og oppover kan nyte årevis med lek med denne tråbilen.

Bilen har et lithiumbatteri som kan tas ut og er utstyrt med LCD-skjerm med hastighetsmåler, avstandsmåler og batterikapasitet.

Egenskaper

VaremerkeBerg
Art.Nr.BT07.45.01.00
FargeSvart/Blå
SerieExtra Sport
TypeTråbil
Høyde86 cm
Lengde168 cm
Bredde81 cm
EAN-nr8715839063318