Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D

GPS Garmin
DriveSmart 51 Full EU LMT-D

2 339 krListepris 2 599,-

Kampanje

29h igjen!

GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D

DriveSmart 51 Full EU LMT-D

2 339 kr
Bestillingsvare  - Leveres normalt innen 2-3 uker.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Hold deg tilkoblet bak rattet med Garmin DriveSmart, navigatoren som har en samling smarte funksjoner i tillegg til praktiske føreradvarsler og instruksjoner som er enkle å følge. Fra håndfrie samtaler og sanntids trafikkinformasjon til innebygd Wi-Fi og mye mer.
Varemerke

Beskrivelse

Hold deg tilkoblet bak rattet med Garmin DriveSmart, navigatoren som har en samling smarte funksjoner i tillegg til praktiske føreradvarsler og instruksjoner som er enkle å følge. Fra håndfrie samtaler og sanntids trafikkinformasjon til innebygd Wi-Fi og mye mer.
Enkel å bruke navigator med online-funksjoner og tydelig 5,0-tommers kapasitiv berøringsskjerm
Forhåndslastet med levetidskart
Gir sanntidstjenester som sanntidsparkering og sanntidsvær
Gratis garmin digital trafikk via dab - garmins beste trafikkløsning!
Bluetooth, smartvarsler og stemmenavigasjon
Innebygd wi-fi for enkle kart- og programvareoppdateringer
Inkluderer ubegrensede fotoboksoppdateringer

AY166Live-tjenester
Unngå trafikkø med tidsbesparende og alternative ruter. Med sanntidsinformasjonen slipper du å bruke tid på å lete etter parkeringsplass. Hvis du vil ha trafikkvarsler, relevante omdirigeringsruter og oppdaterte værmeldinger, kan du laste ned Smartphone Link-appen, som kobler Garmin Drive til en kompatibel smarttelefon. Gjør parkeringen mindre stressende ved å se parkeringsavgifter og tilgjengelige parkeringsplasser når du nærmer deg destinasjonen. Med Smartphone Link-appen kan du aktivere LiveTrack , som gjør deg i stand til å dele posisjonen din, slik at venner kan se hvor du er, uansett om du har et ærend i byen eller drar på en lang biltur.

Smart oppkobling
Når du synkroniserer den Bluetooth-aktiverte smarttelefonen med Garmin DriveSmart, får du tilgang til en rekke nyttige funksjoner som holder deg oppdatert uten at du må ta hendene fra rattet. Benytt deg av håndfrie telefonsamtaler og motta egendefinerbare smartvarsler på skjermen på navigasjonsenheten. Det betyr at du ikke trenger å sjekke telefonen for å se innkommende telefonsamtaler, tekstmeldinger, kalendervarsler og mer.

Stemmestyrt navigering
Trenger du kjøreanvisninger? Bare si fra. Garmin DriveSmart leveres med stemmeaktivert navigasjon som svarer på kommandoene dine og navigerer deg dit du skal. (Bare modellen for hele Europa)
Garmin DriveSmart-navigasjonsenheten leveres med innebygd Wi-Fi, så det er enkelt for deg å holde kart og programvare oppdatert. Du får automatisk varsler på skjermen om nye oppdateringer når du er koblet til et hjemmenettverk. Da må du bare koble enheten til et strømuttak, slik at den oppdateres automatisk over Wi-Fi mens den lades. Så er du klar for å kjøre videre.

Få bedre oversikt med forvarsler
Garmin DriveSmart gir førere varsler om skarpe svinger, hastighetsendringer, jernruteoverganger og kryssende dyr, noe som bidrar til tryggere kjøring og økt situasjonsforståelse. Navigasjonsenheten varsler deg også hvis du kjører i feil retning i en enveiskjørt gate, og om skoler i nærheten. Bli varslet om trafikklys og fotobokser i nærheten. Du kan til og med få tretthetsvarsler som foreslår mulige steder du kan hvile etter flere timers sammenhengende kjøring.

Navigering fra smartwatch
Hvis du sammenkobler denne navigasjonsenheten med en kompatibel Garmin smartklokke (selges separat), får du navigasjonsvarsler direkte på håndleddet ditt, til og med etter at bilen er parkert og du er på vei mot destinasjonen. I tillegg kan du få nyttige førervarsler på klokken. Du trenger ikke kaste bort tid på å lete etter bilen din på en full parkeringsplass. Smartklokken har kompassveiledning som viser deg veien til destinasjonen din og tilbake til bilen igjen.

TripAdvisor
Når du ikke er kjent i området, er det fint å ha noen som kan peke ut riktig retning. Det er derfor vi har integrert TripAdvisor i Garmin Drive-navigasjonsenheten. Les anmeldelser av interessepunkter som hoteller, restauranter og attraksjoner langs ruten eller i nærheten av destinasjonen. Med verdens største reisenettsted i bilen din kan vi hjelpe deg med å finne plassene som gjør hele reisen til en stor opplevelse. Du kan også finne nye attraksjoner med det innebygde Trip Planner-verktøyet, som gjør bilturen morsommere ved å foreslå interessante stoppesteder langs ruten.
De enkle kjøreanvisningene veileder deg ved å nevne gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys i tillegg til gatenavn. Det er nesten som å ha din beste venn i passasjersetet. Og nå trenger du ikke lenger å myse for å se gateskilt som er langt unna. Bare lytt til Garmin Real Directions som ber deg om å ta til venstre etter bensinstasjonen, eller om å ta til høyre etter den røde bygningen. Det har aldri vært enklere å følge ruteanvisningene.

For en komplett navigasjonsløsning er garmin drivesmart sammenkoblet med det trådløse backupkameraet bc 30 (selges separat, profesjonell installasjon anbefales). Når du er koblet til, kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindringer direkte på garmin drivesmart-skjermen når du rygger.

I esken
Garmin drivesmart 51 lmt-d
Livstidskart og digital trafikk1 (merket med "" lmt-d "" etter modellnummeret på esken).
AY165Sugekoppbrakett for kjøretøy
Strømkabel for kjøretøy / livstids trafikkantenne
USB-kabel
Hurtigstartveiledning

Dokument

Egenskaper

VaremerkeGarmin
Art.Nr.010-01680-13
DesignBil
FunksjonStemmestyrt, Bluetooth
Størrelse5 tommer
TypeGPS
BruksområdeEuropa
WiFiJa
EAN-nr753759169886